medrek.se

Samordnande sjuksköterska till vård och omsorgsboende i Rimbo

Företag TioHundra
Regioner
Utgår

2018-11-25

Ansök nu

Samordnande sjuksköterska till vård och omsorgsboende i Rimbo

Om oss

Inom Tioundra har vi 10 äldreboenden med demens- och omvårdnadsplatser och några av våra boenden har även korttidsplatser. 
Vi har två boenden i Rimbo där vi nu behöver ha en samordnande sjuksköterska.
Viktigt för oss är arbetet med patientsäkerhet och personcentrerad omvårdnad vilket underlättas av att bolaget innehåller både äldrevård och akutvård.
Din kompetens är viktig för att kunna utveckla verksamheten till att bli ett ännu bättre boende. Därför inför vi kompetensstegar för våra olika yrkesgrupper från och med 2019.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten
I denna tjänst kommer du i huvudsak arbeta dagtid måndag till fredag, eventuellt kan viss kvällstjänstgöring ingå.
Du kommer att tillsammans med enhetschefen schemalägga sjuksköterskorna i Heroma, boka in vikarier, planera in sjuksköterskemöten, uppdatera rutiner, vara behjälplig med att utfärda behörigheter i datasystem t ex Take Care. mm.


Om dig

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vårdkvalitén, patientsäkerheten och vara en del med att utveckla rutiner på Birgittagården och Bergshyddan samt att du brinner för äldreomsorgen. Du skall trivas att arbeta i team och se ditt ansvar och roll i teamet  
.   

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Dela detta jobb

Samordnande sjuksköterska till vård och omsorgsboende i Rimbo

TioHundra