medrek.se

Brinner du för utveckling av ambulanssjukvården och är redo att i rollen som samordnare för akademisk ambulans stödja regionens adjungerade kliniska adjunkter och samarbeta med samtliga lärosäten för en ännu bättre utbildningsverksamhet?

Akademisk ambulans arbetar för att stödja och stärka patientnära forskning, utbildning och utveckling i ambulanssjukvården i Stockholm för en ökad vårdkvalité. Det innebär bland annat att  stärka samarbetet i dessa frågor mellan ambulansvårdgivarna AISAB, Falck Ambulans, Samariten Ambulans och högskolorna som har vårdutbildning. I din roll som samordnare för akademisk ambulans har du huvudansvaret för planeringen av Akademisk ambulans och dina AKA-kollegor.  Samordnaren bör ha en tydlig förankring inom ambulanssjukvården och rapporterar till styrgruppen.

Arbetsuppgifter:

 • Du ska arbeta med att planera, samordna och utveckla utbildningsverksamheten inom ambulanssjukvården tillsammans med ambulansverksamheterna och lärosätena.
 • Du ska samverka med samtliga lärosäten vars studerande har verksamhetsförlagdutbildning (VFU) inom ambulanssjukvården i Stockholms län
 • Agera kontaktlänk mellan ambulansverksamheten och lärosätena i Stockholm och vara sammankallande till möten.
 • Du ska samarbeta med och stödja de adjungerade kliniska adjunkterna (AKA) kring utvecklingen av den verksamhetsförlagda utbildningen inom ambulanssjukvård oavsett utbildningsnivå
 • Du ska stödja och inspirera forskningsutvecklingen inom ambulanssjukvård tillsammans med AISABs FOUU-chef, ambulansverksamheterna och lärosäten.

Vem är du?

För att trivas i rollen är det viktigt att du brinner för utveckling. Du är mycket god kommunikativ förmåga och förmedlar information på ett tydligt och enkelt sätt, både muntligt och skriftligt. Du är initiativrik och driver nya idéer framåt. I ditt arbetssätt är du strukturerad, analytisk och har god förmåga att utifrån helheten prioritera ditt sätt att arbeta och utveckla förnuftiga och genomförbara lösningar.

Kvalifikationer:

 • Doktorsexamen inom relevant område samt dokumenterad vetenskaplig kompetens
 • Gedigen erfarenhet och/eller utbildning av pedagogisk verksamhet
 • Erfarenhet av pedagogiskt utvecklingsarbete är meriterande
 • Minst några års erfarenhet av arbete i ambulans
 • God kunskap i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
 • Mycket goda kunskaper i Officepaketet

Anställningsform: Visstidsanställning på 50 % under 24 månader med möjlighet till eventuell förlängning.

Vill du veta mer? 
Fd. Samordnare, Akademisk ambulans Veronica Lindström tel: 070-34 28 157
VD AISAB, Åke Östman tel: 08-123 120 02

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Samordnare akademisk ambulans

Regioner
Utgår

2020-04-20

Ansök nu

Dela detta jobb