medrek.se

logga

Samordnare till Hälso- och sjukvårdsorganisationen

Regioner
Utgår

2022-09-26

Ansök nu

Samordnare till Hälso- och sjukvårdsorganisationen

Om arbetsplatsen

Leanlink Äldreomsorg har cirka 1 200 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Vi är det kommunala alternativet som bedriver verksamhet utan vinstintresse, med stor öppenhet och möjlighet till insyn för allmänheten. Vi har en lång och väletablerad erfarenhet av äldreomsorg. Vi är stolta över våra medarbetare och värnar om en bra arbetsmiljö genom att bland annat erbjuda hälso-förmån och goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är fritt, självständigt och varierande. 

Hälso- och sjukvårdsorganisationen är en verksamhet inom Leanlinks affärsområde Äldreomsorg som arbetar med att ge en god och kvalitetssäker vård till kommunens medborgare inom hemsjukvård, kommunsjukvård och rehabilitering. I vår verksamhet arbetar sjuksköterskor, specialistundersköterskor samt fysio- och arbetsterapeuter. Arbetsplatsen ligger på Ålerydsvägen 5 i Linköping. 

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi på Hälso- och sjukvårdsorganisationen en samordnare med ett förordnande. Tjänsten innebär att du får en grundanställning som undersköterska med ett förordnande som samordnare. Uppdraget är, som alla samordnaruppdrag inom Leanlink Äldreomsorg, tidsbegränsat. Tjänsten omfattar 100% med tillträde enligt överenskommelse. Din arbetstid kommer vara förlagd dagtid måndag till fredag.

Att arbeta som samordnare innebär att planera, samordna och genomföra arbetsuppgifter inom områdena verksamhet, medarbetare och ekonomi utifrån fastställt samordnaruppdrag. Du har ett nära samarbete med verksamhetschef och kollegor, men också externa aktörer. Tillsammans med verksamhetschefen verkar du för god tillgänglighet, goda kundrelationer, nöjda medarbetare och en ekonomi i balans. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en godkänd utbildning inom vård och omsorg, administration eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som samordnare.  

Arbetet som samordnare innefattar mycket kundkontakter och dokumentation, vilket innebär att vi har ett krav på att du kan kommunicera muntligt och skriftligt i det svenska språket. Du har förmåga att använda digitala verktyg i ditt arbete och det är meriterande om du har erfarenhet av systemen Time Care Pool, Heroma, Agresso och Treserva eller motsvarande verksamhetssystem. 

Vår verksamhet förändras ständigt, därför behöver du ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, kunna behålla ditt lugn och fokus i pressade situationer samt se möjligheter i förändringar. Vi söker dig som tar ansvar för din uppgift, som strukturerar upp ditt arbete och som driver dina processer vidare. Du har förståelse för verksamhetens mål och arbetar utifrån dem. Du arbetar bra med andra människor och relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt då arbetet innebär daglig kontakt med kunder, anhöriga, kollegor och andra samarbetspartners. Du är tillmötesgående i ditt bemötande och anstränger dig för att leverera lösningar.

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse. 

Anställningsform: Tillsvidareanställning. 

Sysselsättningsgrad: 100%. 

Antal lediga befattningar: 1st. 

Ref. nr: 10018

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Dela detta jobb

logga
Samordnare till Hälso- och sjukvårdsorganisationen

Linköpings kommun