medrek.se

Vi erbjuder 

Vår vision "Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården" är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. En viktig del i vår verksamhet är värdebaserad vård, där vården i allt större utsträckning styrs utifrån de utfall och resultat som skapar mest värde för patienten.  

Funktionsområde Vårdadministration är ett eget verksamhetsområde som samlar alla medicinska sekreterare och administratörer inom Tema Cancer. Vi söker nu en medarbetare som vill vara med på en spännande resa, som kommer vara en nyckelperson för schemaläggning inom Tema Cancer.  

Vi tillämpar flextid och erbjuder subventionerad friskvård samt kostnadsfritt gym.

Om tjänsten 

Du kommer att arbeta med schemaläggning för dygnet runt bemanning av läkare inom Tema Cancer. I din roll ingår att administrera läkarschemat och se till att rätt kompetens finns tillgänglig, lägga grundschema periodvis och detaljschema löpande. Schemaläggningen består av ett flertal delar där både arbetstid och uppgifter schemaläggs. 

Vi erbjuder ett självständigt och utmanande arbete inom det egna ansvarsområdet där din insats kommer ha stor betydelse för verksamhetens utveckling och framgång. Du ingår i ett team med två andra schemaadministratörer och du kommer att ha ett nära samarbete med övriga professioner inom Tema Cancer. Vi är en innovativ arbetsplats där vi strävar efter att ligga i framkant gällande administrativa processer.  

Vi söker 

Vi söker dig som vill vara där allting händer. Du kommer att ha breda kontaktytor inom hela vårt tema. Det är viktigt att du är en social och självständig person som tycker om att arbeta i en koordinerande roll. Då arbetsuppgifterna är varierande är det nödvändigt att du tar egna initiativ, är lyhörd och kan se helheten.  

Vi anser att du är en social person, som är ansvarstagande och problemlösande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.  

Kvalifikationer 

För att lyckas i den här rollen är det meriterande att ha goda kunskaper inom administration. På grund av arbetets komplexitet och krav på problemlösningsförmåga önskas att du har tidigare erfarenhet av schemaläggning. Du ska ha god datorvana och goda kunskaper i Excel.  

Välkommen till att utvecklas med oss!  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV  

---

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Rebecca Albertsson 
Vårdadministrativ enhetschef
070-167 12 64

Fackliga representanter

Vision, Exp 08-517 725 25

Schemaadministratör till Tema Cancer

Regioner
Utgår

2018-10-28

Ansök nu

Dela detta jobb