medrek.se

Schemaläggare/chefsstöd till Karolinska Universitetssjukhuset Solna

Ansök nu

Schemaläggare/chefsstöd till Karolinska Universitetssjukhuset Solna

Karolinska Universitetssjukhusets tematiska organisation baseras på medicinska enheter som följer patientens väg genom vården. Tema Akut och Reperativ Medicin (ARM) är ett av sex teman där Medicinska Enheten (ME) Akuten ingår.

Vårdadministration är tema ARM:s egna verksamhetsområde för vårdadministratörer där en stor möjlighet till kompetensutveckling och personlig utveckling finns. Vårt verksamhetsområde leds av en vårdadministrativ chef och fem vårdadministrativa enhetschefer.

Vi erbjuder

Hos oss får du en fantastisk möjlighet att i ett team utveckla spetsfärdigheter i schemaläggning och administrativ hantering av medarbetare i Heroma och Medinet. Du kommer även att tillsammans med dina blivande kolleger att ingå i spännande projekt där vi ser över framtidens schemaplanering.

Vi erbjuder dig till att del i ett team som skapar gemensamma arbetssätt, har bra möten där fokus är att utveckla, knyta kontakter i det dagliga arbetet och samarbeta för att ta tillvara på allas kompetenser och erfarenheter.

Om tjänsten

Läkaradministrationen på Akuten består av sex läkaradministratörer, fördelat på Huddinge och Solna. Rollen som schemaläggare/chefsstöd är en administrativ tjänst där en av dina arbetsuppgifter är att hantera Heroma, där bland annat sköter anställningar och löner hanteras. Du kommer även att vara behjälplig med att täcka sjukluckor och hantera Medinet, som är vårt nuvarande schemaläggningsprogram. En annan del av arbetet är administrativt stöd till sektionscheferna och verksamheten vilket bland annat innefattar att hantera fakturor i fakturaportalen och Clockwork, ha hand om ST-överenskommelser och hantera olika IT-system. Tjänsten innebär ett nära samarbete med sektionscheferna och övriga yrkeskategorier inom verksamheten för att optimera hanterandet av olika resurser och att utveckla administrationen.

Annonsen avser en tillsvidareanställning med placering i Solna.

Vi söker

Vi söker dig med god administratörs- och organiseringsförmåga och som gillar att växla mellan arbete i team och självständigt, tidvis i ett högt tempo. Du är van att ta ett eget ansvar och är lyhörd. Du kommer arbeta i en flexibel verksamhet där du tar egna initiativ och ser helheten. Du har god samarbetsförmåga, tålmodig, är noggrann och kan organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Du har utvecklat dina kommunikationsfärdigheter och tycker att det är spännande att få vara med att utveckla och påverka framtidens arbetsuppgifter för din yrkesroll.

Du delar Karolinska Universitetssjukhuset värderingar: Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Kvalifikationer

Krav:

  • Erfarenhet av Heroma och schemaläggning inom en jourtung verksamhet.

Meriterande:

  • Kännedom om Medinet och Take Care

  • Tidigare erfarenhet av administrativt arbete.

  • God vana att arbeta i team.

  • Har kunskap om anställningsavtal.

Om rekryteringsprocessen (frivillig rubrik)

Provanställning tillämpas. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så sök redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation). På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-akut-och-reparativ-medicin/ kan du läsa mer om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Schemaläggare/chefsstöd till Karolinska Universitetssjukhuset Solna

Karolinska Universitetssjukhuset