medrek.se

Sektionschef/er till ME Radiologi Solna inom Bild och Funktion

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-04-05

Ansök nu

Sektionschef/er till ME Radiologi Solna inom Bild och Funktion

Bild och Funktion erbjuder tjänst/er som sektionschef inom Medicinsk Enhet Radiologi Solna.
ME Radiologi Solna ingår i Bild och Funktion på Karolinska Universitetssjukhuset. I denna enhet ingår Sektioner för Thorax- och Muskuloskeletal (MSK) radiologi, Bukradiologi, Interventionell radiologi, Akut/Traumaradiologi och Bröstdiagnostik. Verksamheten samarbetar med motsvarande enhet i Huddinge. Läkarna organiseras i respektive sektion och omvårdnadspersonalen leds av omvårdnadschefer (OVC). Jourverksamheten bemannas av läkare från samtliga sektioner samt Medicinsk Strålningsfysik och Nuklearmedicin.

Om tjänsten
Vi söker nu sektionschef/er, för Thorax- och MSK-radiologi, Bukradiologi, Akut/Traumaradiologi. Sektionschef är direkt underställd verksamhetschef och ingår tillsammans med övriga chefer i ledningen för ME Radiologi Solna. Som sektionschef har du ansvar för produktion, resultat och kvalitet, ett delegerat arbetsmiljöansvar samt personalansvar för sektionens läkare. Du ansvarar också för utvecklings- och förbättringsarbetet. Som stöd i arbetet finns HR-partner och controllers. 

Vi söker
Vi söker en driven, mogen ledare med lyhördhet för patienternas, verksamhetens och medarbetarnas behov. Du skapar en inspirerande miljö för dina medarbetare genom att ge förutsättningar för professionell utveckling, forskning och ett gemensamt engagemang.
Du tar dina strategiska och taktiska beslut utifrån patientens och verksamhetens bästa. 

En ledare med god dokumenterad ledarerfarenhet och förmåga att tillsammans med OVC i delat ledarskap leda en verksamhet i ständig utveckling och förändring. Du har mycket god kunskap om ledningssystem, beslutsordning och processer inom offentlig sektor. 
 
Du tillämpar den senaste evidensbaserade vården och har stort intresse för att förbättra vårdprocesser. Du står upp för yrkesetiska koder och visar samsyn och respekt i möten med medarbetare och patienter. 
Du delar våra värderingar Ansvar  - Medmänsklighet  - Helhetssyn och vår vision Patienten först- tillsammans skapar vi den bästa vården
 
Kvalifikationer
Du är radiolog eller har god akademisk utbildning och kompetens med erfarenhet av det relevanta området samt mycket god erfarenhet av att arbeta med förbättringsarbete och utbildning. Forskning, disputation och annan högre akademisk utbildning, exempelvis master i ledarskap är meriterande, men inget krav. Ange i ansökan vilken/vilka av sektionschefstjänsterna du är intresserad av.
 
Information om rekryteringsprocessen
Vi kommer att ha löpande urval under hela ansökningstiden, vilket innebär att vi löpande kan kalla till en första intervju under ansökningstiden..
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 
Katarina Fredriksson
TF Verksamhetschef
ME Radiologi Solna

Ansökan 

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor

4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte, på grund av GDPR. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sektionschef/er till ME Radiologi Solna inom Bild och Funktion

Karolinska Universitetssjukhuset