medrek.se

Sektionschef gynekologi, Medicinsk enhet Gynekologi och reproduktionsmedicin

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-04-13

Ansök nu

Sektionschef gynekologi, Medicinsk enhet Gynekologi och reproduktionsmedicin

Vi erbjuder  
Dig en möjlighet att vara med och leda dagens verksamhet som sektionschef för Gynekologi Karolinska. 
Som sektionschef får du möjlighet att leda och utveckla vården för patienter inom Gynekologi. Verksamheten omfattar i huvudsak patienter i behov av högspecialiserad vård, såsom till exempel endometrios, bäckenbottendysfunktion, familjeplanering, höggradig dysplasi, könsbekräftande kirurgi och missbildningskirurgi. 
Vid sektionen bedrivs avancerad laparoskopisk minimal invasiv kirurgi och avancerad bäckenbotttenkirurgi.
 
Som sektionschef utformar och resurssätter du specialistområdet med de kompetenser som patientgrupper är i behov av och styr arbetet i nära samarbete med Omvårdnadschef (OVC),  och övriga kollegor. Gynekologi har nära samarbete med andra specialiteter såsom urologer, kirurger, endokrinologer, barnläkare och plastikkirurger.
Gynekologi har läkare, sjuksköterskor, undersköterskor,  barnmorskor, uroterapeut, sexolog, kuratorer och administratörer. Vi arbetar i team kring våra patientgrupper, tex Bäckenbottencentrum och Endometrioscentrum
 
Om tjänsten
Du ansvarar för verksamhetens resultat varför ditt arbete styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande men du är också kapabel att förändra inriktning när målen ändrar sig. Hos oss möter vi våra patienter och varandra med omtanke, respekt och vi tar ansvar för våra handlingar. Verksamheten genomsyras av Karolinskas värdeord - ansvar, medmänsklighet och helhetssyn och vi sätter givetvis alltid patienten först. 
 
Vi söker
Dig som har mycket god akademisk kompetens samt gärna har erfarenhet av forskning, utbildning och förbättringsarbete. Du är legitimerad läkare och har specialistkompetens inom obstetrik och gynekologi. Vidare har du tidigare erfarenhet av att framgångsrikt leda och inspirera andra.

Du ser helheten och tar strategiskt hänsyn till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Ditt arbete är organiserat enligt tydliga processer.

Du har engagemang för att den senaste evidensbaserade och personcentrerade vården tillämpas samt äger ett engagemang för att förbättra vårdprocesser tillsammans med andra. Du står upp för yrkesetiska koder och visar samsyn och respekt i vårdmötet.

Som person är du lyhörd för andras behov och har en tydlig och anpassningsbar kommunikation. Du skapar förtroende hos medarbetarna genom att stödja och bidra till deras utveckling samt motiverar och tillvaratar deras engagemang.

Vi söker dig som är en handlingskraftig och inspirerande ledare med mycket driv som har förmåga att se helheten. Du har stor klinisk kunskap och förväntas vara ett föredöme, visa personlig omtanke och motivera och inspirera dina medarbetare att utvecklas i sin yrkesroll och i organisationen. Vi ser gärna att du har arbetat några år som chef /ledare och har erfarenhet i att arbeta med ständiga förbättringar.

Du ansvarar för verksamhetens resultat varför ditt arbete styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande men du är också kapabel att förändra inriktning när målen ändrar sig.

Hos oss möter vi våra patienter och varandra med omtanke, respekt och vi tar ansvar för våra handlingar. Verksamheten genomsyras av Karolinskas värdeord - ansvar, medmänsklighet och helhetssyn och vi sätter givetvis alltid patienten först. 
 

Ansökan 

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor

4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte, på grund av GDPR. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sektionschef gynekologi, Medicinsk enhet Gynekologi och reproduktionsmedicin

Karolinska Universitetssjukhuset