medrek.se

Sektionschef till Klinisk fysiologi

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Sektionschef till Klinisk fysiologi

Om oss
Klinisk fysiologi på Karolinska Universitetssjukhuset är en av de största fysiologklinikerna i landet där vård, forskning och utbildning utgör viktiga delar. Kliniken har ett stort kunnande, dynamiskt arbetsklimat med stora kontaktytor med övriga specialiteter såväl som nationell och internationell forskning och utveckling. Vi är cirka 80 medarbetare och verksamhet bedrivs i både Solna och Huddinge. Kliniken erbjuder såväl basal som högspecialiserad patientbunden diagnostik. 
 
Om tjänsten
Som sektionschef för Klinisk fysiologi har du personalansvar för cirka 35 ST-läkare och specialister som är verksamma i Solna och/eller Huddinge. Biomedicinska analytiker har separata chefer, en i Solna och en i Huddinge, och som sektionschef har du även personalansvar för dessa två chefer.
Du har ett sammanhållet ansvar för integration av vård (utfall/kvalitet och produktion), forskning och utbildning, samt för ekonomi, arbetsmiljö och medarbetare. Du utformar och resurssätter specialistområdet med de kompetenser som relevanta patientgrupper är i behov av och styr arbetet i samarbete med relevanta partner för att skapa ett optimerat patientflöde. Du motiverar och engagerar dina medarbetare i en verksamhet som ständigt utvecklas och förändras.
 
Sektionschefen leder även det kontinuerliga förbättringsarbetet, med målsättningen att optimera vården för att skapa mesta möjliga värde för patienterna. Du har huvudansvar för medicinsk funktionalitet men har också ett ansvar för alla Karolinskas patienter där den egna verksamhetens kompetens kan bistå. 

I din roll som sektionschef förväntas du arbeta i huvudsak som chef/ledare. Vidare förväntas du fördela din tid jämnt i Solna respektive Huddinge.

Du rapporterar direkt till verksamhetschefen (VC) och ingår i medicinska enhetens, verksamhetsområdets samt Bild och Funktions ledningsgrupper.

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar  - Medmänsklighet  - Helhetssyn och vår vision Patienten först- tillsammans skapar vi den bästa vården.

Vi söker
Vi söker dig som är specialistkompetent läkare inom klinisk fysiologi. Du har god erfarenhet av ledarskap, strategiskt arbete i verksamhet, kompetens- och utvecklingsarbete. Forskning, disputation och annan högre akademisk utbildning är mycket meriterande men inget krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen att söka!

Ansökan 
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor
4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sektionschef till Klinisk fysiologi

Karolinska Universitetssjukhuset