medrek.se

Sektionschef till Reproduktionsmedicin

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-03-01

Ansök nu

Sektionschef till Reproduktionsmedicin

Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård?
Vår vision ”Patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården” är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. Vår tematiska organisation baseras på patientflöden, som följer patientens väg genom vården. 

I Karolinska Universitetssjukhusets nya organisation är Tema Kvinnohälsa ett av sju teman. Inom Tema Kvinnohälsa finns Patientområde Gynekologi och Reproduktionsmedicin som är nationellt och internationellt ledande inom flera av dess verksamheter som i huvudsak är förlagda till Huddinge. Inom patientområdet arbetar 150 medarbetare och vi har grupperat patienterna i två patientflöden; Gynekologi och Reproduktionsmedicin. Vi söker nu en sektionschef som ska leda vår verksamhet inom Patientflöde Reproduktionsmedicin. 

Vi erbjuder
Dig en möjlighet att vara med och leda dagens verksamhet som sektionschef för reproduktionsmedicin Karolinska. Som sektionschef för Reproduktionsmedicin får du möjlighet att leda och utveckla vården för patienter inom Reproduktionsmedicin. Verksamheten omfattar i huvudsak patienter i behov av högspecialiserad vård, såsom till exempel fertilitetsbevarande, PGD och donationsbehandling.  Mottagningen för gynekologisk endokrinologi på Karolinska Solna ingår i uppdraget.

Om tjänsten
Som sektionschef utformar och resurssätter du specialistområdet med de kompetenser som patientgrupper är i behov av och styr arbetet i samarbete med Omvårdnaschef (OVC), laboratoriechef och övriga kollegor i patientflödet. Reproduktionsmedicin har nära samarbete med andra specialiteter såsom genetiker, androloger och gynekologer.

Reproduktionsmedicin har cirka 40 personer anställda, läkare, barnmorskor, embryologer, kuratorer och administratörer. Vi arbetar i team kring våra patientgrupper.

Reproduktionsmedicin är certifierat enligt DNV, ackrediterat enligt Swedac och kan erbjuda subspecialisering inom reproduktionsmedicin (ESHRE/EBCOG).

Som sektionschef förväntas du att arbeta delar av din tid som chef och delar av din tid kliniskt. Sektionschefen har även ansvar för integration av vård (utfall/kvalitet och produktion), forskning och utbildning, samt för ekonomi, arbetsmiljö och medarbetare.

Du rapporterar till verksamhetschef samt är verksamhetens och Karolinskas representant så väl internt som externt.

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn och vår vision Patienten först- tillsammans skapar vi den bästa vården.

Vi söker
Dig som har mycket god akademisk kompetens samt gärna har erfarenhet av forskning, utbildning och förbättringsarbete. Du är legitimerad läkare och har specialistkompetens inom obstetrik och gynekologi. Vidare har du tidigare erfarenhet av att framgångsrikt leda och inspirera andra.

Du ser helheten och tar strategiskt hänsyn till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Ditt arbete är organiserat enligt tydliga processer.

Du har engagemang för att den senaste evidensbaserade och personcentrerade vården tillämpas samt äger ett engagemang för att förbättra vårdprocesser tillsammans med andra. Du står upp för yrkesetiska koder och visar samsyn och respekt i vårdmötet.

Som person är du lyhörd för andras behov och har en tydlig och anpassningsbar kommunikation. Du skapar förtroende hos medarbetarna genom att stödja och bidra till deras utveckling samt motiverar och tillvaratar deras engagemang.

Du ansvarar för verksamhetens resultat varför ditt arbete styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande men du är också kapabel att förändra inriktning när målen ändrar sig.

Ansökan 
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  

 

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor

4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sektionschef till Reproduktionsmedicin

Karolinska Universitetssjukhuset