medrek.se

Sektionschefer till Funktion Hälsoprofessioner

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-12-10

Ansök nu

Sektionschefer till Funktion Hälsoprofessioner

Vi erbjuder
Funktion Hälsoprofessioner erbjuder dig en unik möjlighet att skapa något nytt, med stark förankring i universitetssjukvård, patientens resa genom vården och patientens delaktighet. Här får du vara med och utveckla vår verksamhet och bygga interprofessionell vård. Du blir en del av den medicinska enhetens ledningsgrupp tillsammans med övriga sektionschefer.

Vi söker nu sektionschefer till:

Logopedi:

  • Hälsoprofessioner Hörsel

Åldrades hälsa och funktion:

  • Hälsoprofessioner Multisjuka äldre

Om tjänsten
Som sektionschef utformar och resurssätter du specialistområdet med de kompetenser som relevanta patientgrupper är i behov av och styr arbetet i samarbete med relevanta partners för att skapa ett optimerat patientflöde. Sektionschefen leder det kontinuerliga förbättringsarbetet, med mål att optimera vården för att skapa mesta möjliga värde för patienterna.

Du har huvudansvar för en eller flera medicinska funktionaliteter, men har också ett ansvar för alla Karolinskas patienter där den egna verksamhetens kompetens kan bistå. Som sektionschef förväntas du arbeta delar av din tid som chef och delar av din tid kliniskt.

Du har ett sammanhållet ansvar för den medicinska funktionalitet du bidrar med till de patientflöden som du verkar i. Sektionschefen har även ett sammanhållet ansvar för integration av vård (utfall/kvalitet och produktion) och forskning och utbildning, samt för ekonomi, arbetsmiljö och medarbetare.

Du rapporterar till verksamhetschef samt är verksamhetens och Karolinskas representant så väl internt som externt.

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn och vår vision Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården.

Vi söker
Vi söker dig som har mycket god akademisk kompetens samt djup specialistkunskap inom relevant kunskapsområde för verksamhetens patienter. Erfarenhet av forskning, utbildning och förbättringsarbete är meriterande och vi ser gärna att du är disputerad, men det är inget krav. Vidare har du tidigare erfarenhet av att framgångsrikt leda och inspirera andra.

Du ser helheten och tar strategiskt hänsyn till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Ditt arbete är organiserat enligt tydliga processer.
 
Du har engagemang för att den senaste evidensbaserade och personcentrerade vården tillämpas samt brinner för att förbättra vårdprocesser tillsammans med andra. Du står upp för yrkesetiska koder och visar samsyn och respekt i vårdmötet.
 
Som person är du lyhörd för andras behov och har en tydlig och anpassningsbar kommunikation. Du skapar förtroende hos medarbetarna genom att stödja och bidra till deras utveckling samt motiverar och tillvaratar deras engagemang.
 
Du ansvarar för verksamhetens resultat varför ditt arbete styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande men du är också kapabel att förändra inriktning när målen ändrar sig.

Om ansökan
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

  1. CV
  2. Personligt brev i vilket du motiverar varför du söker tjänsten/tjänsterna
  3. Eventuella intyg
  4. Om du som söker inte tidigare har haft ett chefsuppdrag på Karolinska Universitetssjukhuset kommer du även att behöva besvara testerna som beskrivs nedan för att din ansökan ska anses vara komplett.

I samband med att du skickar in din ansökan kommer du att få möjlighet att prioritera vilken/vilka av de utannonserade tjänsterna du är intresserad av.

Tester

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.

Efter sista ansökningsdag  kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. 

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sektionschefer till Funktion Hälsoprofessioner

Karolinska Universitetssjukhuset