medrek.se

logga

Semestervikariat

Regioner
Utgår

2021-05-11

Ansök nu

Semestervikariat

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i ett antal kommuner och sysselsätter omkring 2500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Nu söker vi undersköterskor och vårdbiträden som semestervikarier till Klingsbergsgatan i Norrköping under perioden 21 juni- 15 augusti. Du ska ha fyllt 18 år och vi önskar att du ska kunna arbeta hela perioden.

Klingsbergsgatan är ett demensboende med 63 lägenheter beläget i utkanten av centrala Norrköping. De 63 lägenheterna är fördelade på nio avdelningar med sju lägenheter per avdelning vilket skapar en lugn och trygg boendemiljö.

Som person är du självständig, ansvarsfull, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad och har en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva och engagerade.

Som undersköterska/vårdbiträde på Klingsbergsgatan arbetar du tillsammans med kollegor och ansvarar för det dagliga omvårdnadsarbetet och du kommer att arbeta på schemalagd arbetstid dag, kväll och helg eller natt under semesterperioderna.

Det är meriterande om du har erfarenhet av demens.

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Varmt välkommen med din ansökan senast 10 maj!

Kontaktperson:
Anette Bergström, Biträdande verksamhetschef
anette.bergstrom@ansvarochomsorg.se

Dela detta jobb

logga
Semestervikariat

A&O Ansvar och Omsorg