medrek.se

logga

Semestervikariat inom Hälso- och sjukvård

Regioner
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Semestervikariat inom Hälso- och sjukvård

Arbetsplatsen

 Att jobba som sommarvikarie i Karlsborgs kommun innebär ett varierande och utvecklande arbete där du verkligen kan göra skillnad. Se fram emot en sommar med härliga kollegor och ett jobb där du känner att du gör både nytta och uppskattas.

Det fina med Karlsborgs kommun är att när du är ledig så är du mitt i semesterparadiset. Även om du jobbar, så finns det många timmar kvar på dygnet att njuta av vår vackra natur och vatten. I Karlsborg erbjuder vi bland annat underbara stränder, fantastiska evenemang och massor med fritidssysselsättningar.

Socialförvaltningen ansvarar för äldreomsorg, omsorg om personer med funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg. Förvaltningen har ca 250 medarbetare.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker semestervikarier till hälso- och sjukvård sommaren 2023:
 

* Legitimerad SSK / DSK

* Legitimerad AT

* Legitimerad FT / SG

* Rehabasssistent/USK

 

Kvalifikationer

Erforderlig utbildning och svensk legitimation.

Ingen erfarenhet krävs.

Tjänstgöringsgrad upp till heltid

Semesterperioder vecka 26-29 och 30-33

 

Övrigt

Karlsborgs kommun använder sig av rekryteringsverktyget Varbi för att hantera ansökningar, vilket också är ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. 

Du som funderar på att söka tjänsten är varmt välkommen att höra av dig till oss, men vi undanber oss kontakt från försäljnings- och rekryteringsbolag. 

Karlsborgs kommun som arbetsgivare

Karlsborgs kommun med sina ca 7 000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel - En guldplats helt enkelt, vilket du kan ta del av via film här
Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. 
Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl a Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda. Kika gärna in och ta del av vår vardag på vårt Instagramkonto 

Dela detta jobb

logga
Semestervikariat inom Hälso- och sjukvård

Karlsborgs kommun