medrek.se

Arbetsplatsen

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till fritidsaktiviteter, ditt jobb, skolor, kulturevenemang, attraktiva hustomter, shopping och naturnära upplevelser. 

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra.

Läs mer >> 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska i kommunens hälso- och sjukvård arbetar du självständigt och har omvårdnadsansvar för kunden. Sjuksköterskan har hälso- och sjukvårdsansvaret och gör bedömningar om hälsotillståndet och vid behov tas kontakt med primärvårdsläkare. Arbetet innebär att samverka och handleda vårdpersonal i omvårdnadsarbetet.

Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Legitimerad sjuksköterska. Meriterande är vidareutbildning i öppen hälso- och sjuvård, psykiatri eller geriatrik samt erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Varaktighet: 11 dagar - 3 månader
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 10

Andra uppgifter

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden. 
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan. 

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. 

Vid alla nyanställningar måste ett utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas in. Observera att det inte får vara öppnat när vi tar emot det. För att underlätta hanteringen av din ansökan kan du själv i förväg begära ett utdrag, se länk via hemsida: www.polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/442.3.pdf

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-04-30
Arbetsgivarens referensnummer: A834445

Upplysningar

Ann Lind
Enhetschef
0921-629 17

Johanna Carefall
Enhetschef
0921-62918

Marina Larsson
Enhetschef Hälso-och sjukvårdsenheten
0921-629 20

Vårdförbundet Norrbotten
0771-420 420
info.norrbotten@vardforbundet.se

Semestervikariat Leg. Sjuksköterska

Regioner
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Dela detta jobb