medrek.se

Semestervikariat - sjuksköterska till BB i Huddinge

Regioner
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Semestervikariat - sjuksköterska till BB i Huddinge

Vi erbjuder 

Patient område Graviditet och förlossning omfattar all graviditets- och förlossningsvård samt fostermedicinsk vård inom Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge. Verksamheten omfattar normal och högspecialiserad obstetrik och vi har ett rikssjukvårdsuppdrag inom fosterterapi. Inom flera av patient områdets verksamheter är vi nationellt och internationellt ledande.

 Inom patient området har vi grupperat patienterna i tre patientflöden: fostermedicin, graviditet och förlossning/eftervård. Målsättningen är att utveckla och tillhandahålla kvalificerad vård inom samtliga områden. 

Under mars och oktober 2019 kommer vi flytta in i nya lokaler i Huddinge där vi arbetar med patienten i centrum. Vår ambition är att utnyttja detta och förbättra vården utifrån patienters behov. Vi tror att det är vår chans att ge bästa möjliga vård, som är säker och med kontinuitet.

Vi erbjuder dig individuell inskolning anpassat till verksamhet, dina tidigare erfarenheter och kompetens.

Om tjänsten 

Vi söker nu dig som är sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet  och sjuksköterskor som studerar till barnmorskor och vill arbeta med helheten i eftervården. Detta innebär vård av kvinnan och hennes nyfödda barn i en avancerad och högspecialiserad vårdmiljö. Som sjuksköterska arbetar du i ett team runt den nya familjen, tillsammans med barnmorskor, undersköterskor och läkare. Du kommer att ha sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på vårdavdelning .

Tjänsten är placerad i Huddinge, cirka 25 minuter från Stockholms Central.  Vi erbjuder en visstidsanställning from juni – sept med ev möjlighet till förlängning.

Vi söker 

Vi söker dig som är strukturerad och har en god förmåga att prioritera och organisera ditt arbete. Vidare är du flexibel eftersom den ena dagen inte är den andra lik, och förutsättningarna för dagen kan snabbt komma att ändras. Du har också god samarbetsförmåga gentemot såväl kollegor som patienter och deras anhöriga.

Vi söker dig som kanske funderar på att i framtiden arbeta som barnmorska och vill få erfarenhet av att arbeta med BB-vård för mor och det nyfödda barnet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Kvalifikationer 

Krav: Legitimerad sjuksköterska

Meriterande: Tidigare erfarenhet av kvinnosjukvård och/eller akutsjukvård eller pågående studier till barnmorska.

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med löpande urval och intervjuer. 

Vi ser fram emot att läsa din ansökan! 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Visstidsanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Susanne Eismo 
Omvårdnadschef
contacticon phone 0724-698828
contacticon mobile susanne.eismo@sll.se

Fackliga representanter
Vårdförbundet, tel:08-585 803 50

Dela detta jobb

Semestervikariat - sjuksköterska till BB i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset