medrek.se

logga

Semestervikarie Äldreomsorgen

Regioner
Kategorier
Utgår

2024-03-31

Ansök nu

Semestervikarie Äldreomsorgen

Välkommen till Vårgårda kommun och en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med respektfullt bemötande och hög tillgänglighet gör vi allt för att leverera välfärdstjänster som överträffar förväntningarna hos invånarna i vår kommun. Med utgångspunkt från vår vision, vår gemensamma värdegrund och tydliga politiska mål bygger vi för stark tillväxt och starkt arbetsgivarvarumärke i kommunen.

Arbetsuppgifter:
Ta Chansen till ett spännande sommarjobb inom Vård och omsorg. Vi söker dej som vill arbeta med människor. I dina arbetsuppgifter ingår det att ge god vård och omsorg till våra äldre och stödja dem i deras vardag. Det sker utifrån varje person individuella önskemål och behov. På våra Boender och i Hemtjänsten hjälper våra äldre med vardagliga sysslor som personlig hygien, aktiviteter m.m du kommer att utföra delegerade hälso-sjukvårdsuppgifter på delegation från sjuksköterska efter att du gått en utbildning. I dina arbetsuppgifter ingår det även dokumenterar brukarens sociala och hälsotillstånd i vårat dokumentationsprogram. Du kommer även att få en introduktion i arbetet innan du börjar arbeta.

Kvalifikationer:
Undersköterske eller annan relevant utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Goda kunskaper i Svenska språket i tal och skrift.
Du behöver klara de grundläggande delegeringsutbildningarna.
Goda data kunskaper.
Körkort meriterande i Hemtjänsten.

Erfarenhet:
Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:
I Vårgårda kommun gäller heltid som norm med möjlighet till deltid. Då heltidsuppdrag saknas innebär det att tjänster kan kombineras med andra arbetsuppgifter, eller vid annan arbetsplats.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vårgårda kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:
Vårgårda kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Varaktighet: 11 dagar - 3 månader
Tillträde: 2024-06-01. efter överenskommelse
Antal platser: 50

Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2024-03-31
Arbetsgivarens referensnummer: C171289

Dela detta jobb

logga
Semestervikarie Äldreomsorgen

Vårgårda kommun