medrek.se

Semestervikarier till ambulansen sommaren 2023

Regioner
Utgår

2023-02-28

Ansök nu

Semestervikarier till ambulansen sommaren 2023

Arbetsplatsbeskrivning

Kom och arbeta på ambulansen i Region Jämtland Härjedalen sommaren 2023!

Vi kan under perioden maj - augusti erbjuda heltidsanställningar med ett varierande uppdrag på någon eller några av våra ambulansstationer i Jämtland/Härjedalen.

Arbetsbeskrivning

Ambulanssjukvården består av tio ambulansstationer utspridda över regionen. Strömsund, Hammarstrand, Bräcke, Krokom, Järpen, Svenstavik, Hede, Funäsdalen och Sveg har dygntjänstgöring. Vid stationen i Östersund arbetar man delade dygn.

Vi ser helst att du kan arbeta under hela perioden, men utifrån individuella önskemål om annan anställningstid och tjänstgöringsgrad kan även det komma att erbjudas. Vi är måna om att kunna ge dig rätt förutsättningar för att kunna börja jobba hos oss. Inledningsvis kommer vi därför att erbjuda dig ett individuellt anpassat introduktionsprogram med krav på obligatorisk närvaro.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistsjuksköterska, helst inom ambulanssjukvård men vi ser det även meriterande med andra specialistutbildningar. Alternativt legitimerad sjuksköterska med erfarenhet där ambulans eller akutsjukvård är meriterande. Vi söker även dig som är utbildad ambulanssjukvårdare med godkänd utryckningsförarutbildning.

Innan anställning krävs ett godkänt resultat på vårt fystest och körtest. Körkort med lägst B-behörighet är ett krav. Utryckningsförarutbildning är meriterande liksom utbildning inom AHLR, barn AHLR, PS, AMLS och PHTLS.

Du bör ha god lokalkännedom om det ambulansdistrikt du ska arbeta i.

Som ambulanspersonal är du trygg i din yrkesroll, har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt vid att du kan arbeta självständigt och har ett flexibelt förhållningssätt till att kunna arbeta under ändrade omständigheter och i ett varierande arbetstempo. Du har förmåga att kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter och att fatta beslut. Stora krav ställs på medicinska kunskaper och problemlösningsförmåga. Vidare förutsätter vi att du har god samarbetsförmåga, trivs med att arbeta i team och att du aktivt bidrar med dina kunskaper och till ett bra arbetsklimat. Vi värdesätter att du är intresserad av att vara delaktig i att vidareutveckla vår verksamhet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Vänta inte med din ansökan då intervjuer och tillsättningar genomförs löpande under ansökningstiden.

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid, Heltid
Tillträde: Anställningarna avser perioden 2022-05-01 - 2022-08-31. Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Marie Larsson
Enhetschef resursenheten
Telefon: 063-153713
Email: marie.c.larsson@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Torbjörn Lennartsson
Vårdförbundet
Telefon:
Email: torbjorn.lennartsson@regionjh.se
Namn: Dan Ånnegård
Kommunal
Telefon:
Email: dan.annegard@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/928/2022
Sista ansökningsdag: 2023-02-28

Dela detta jobb

Semestervikarier till ambulansen sommaren 2023

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård