medrek.se

Vi söker dig som vill göra skillnad för våra boende i deras vardag. Vi vill gärna att du har en omvårdnadsutbildning eller har gått barn- och fritidslinjen på gymnasiet alternativt att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är trygg i svenska språket, då all kommunikation och dokumentation sker på svenska.

Som stödbiträde/stödassistent arbetar du tillsammans med dina kollegor för att motivera och stimulera våra boende för att ge dem en aktiv och meningsfull vardag. Arbetet är flexibelt och varierande och resultatet beror ofta på din förmåga att motivera, stötta och coacha den enskilde. Arbetet ställer krav på eget ansvar, flexibilitet och initiativförmåga då vårt främsta mål är att stärka individen. Vi arbetar med tydliggörande pedagogik. Struktur och planering är nyckelord för att verksamheten ska fungera.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innebär att stötta de boende i sin vardag och du kommer att få möjligheten att hjälpa till med följande:
- Nödvändiga vårdinsatser
- Tvätt och städning
- Påklädning
- Medicinering
- Social tid
- Hygien, som dusch och toalettbesök
- Matlagning
- Fritidsaktiviteter

Kvalifikationer
Du ska ha fyllt 18 år. Meriterande är om du har utbildning inom vård- och omsorg alternativt barn- och fritid.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då vi arbetar utifrån Ljusnarsbergs kommuns värdegrund, där ledorden är samarbete, trygghet, ansvar och respekt samt ett gott bemötande.

Körkort krävs inom vissa verksamheter.

Välkommen med din ansökan samt cv. Vi tar endast emot ansökningar via www.ljusnarsberg.se.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Semestervikarier till Enheten för funktionsstöd

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-03-08

Ansök nu

Dela detta jobb