medrek.se

logga

Semestervikarier till vård och omsorg sommaren 2024

Regioner
Utgår

2024-03-31

Ansök nu

Semestervikarier till vård och omsorg sommaren 2024

Vi söker vardagshjältar till vård och omsorg sommaren 2024. 
Är du en av dem vi söker? 

Arbetsplatsen

Socialförvaltningen i Karlsborg ansvarar för äldreomsorg, omsorg om personer funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg. Förvaltningen har ca 250 medarbetare.

Vi söker nu medarbetare till flera olika arbetsplatser som äldreboenden, korttidsboenden och demensboenden. Kommunens sommarjobb är främst för personer över 18 år. Du ersätter befintlig personal under semesterledigheter. Framför allt behövs personer som kan arbeta inom vård och omsorg som personliga assistenter, vårdbiträden, undersköterskor och boendestödjare. 

Arbetsuppgifter

Vår uppgift är att ge våra brukare en meningsfull, trygg och aktiv vardag. Vi arbetar utifrån varje brukares enskilda behov. Vi hjälper till med alla vardagsuppgifter som exempelvis personlig hygien som dusch och intimhygien, gå promenad, ge mediciner vid rätt tidpunkt och även andra hushållssysslor som städning och tvättning. Självklart arbetar vi med aktiviteter som bidrar till trivsel på våra boenden. 

Nattetid är den främsta arbetsuppgiften att bevara en lugn natt för de boende. På natten förekommer även nattmål för de boende samt kläd- och lokalvård av de allmänna ytorna. Vi arbetar "vaken natt" och ser till att bevara varje boendes individuella rutiner och dygnsrytmer.

Tillsammans hjälps vi åt för att skapa en meningsfull vardag för våra boende, dag som natt!

Kvalifikationer och övrigt

Det här är en CV-fri rekrytering, vilket innebär att vi inledningsvis inte efterfrågar personligt brev och CV, utan ber dig besvara nedanstående frågor. Det kan bli aktuellt att vi begär komplettering med CV och personligt brev senare i rekryteringsprocessen innan vi kallar till intervjuer. Det är därför viktigt att du bevakar din mailkorg. 

Rekrytering sker fortlöpande under rekryteringsprocessen. 

Du som sökande är varmt välkommen att höra av dig vid frågor, men undanber oss kontakt från rekryteringsbolag:

Enhetschef korttidsenheten: 0505-170 19
Enhetschef hemtjänst: 0505-173 10 
Enhetschef särskilt boende somatik: 0505-171 34
Enhetschef särskilt boende Sjösidan: 0505-171 34 
Enhetschef socialpsykiatri/LSS: 0505-170 32 
Enhetschef personliga assistenter: 0505-170 25

Karlsborgs kommun som arbetsgivare

Karlsborgs kommun med sina ca 7 000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel - En guldplats helt enkelt, vilket du kan ta del av via film här
Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. 
Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl a Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda. Kika gärna in och ta del av vår vardag på vårt Instagramkonto 

Dela detta jobb

logga
Semestervikarier till vård och omsorg sommaren 2024

Karlsborgs kommun