medrek.se

Senior rådgivare till FoU-direktören / Biträdande sjukhusdirektören

Ansök nu

Senior rådgivare till FoU-direktören / Biträdande sjukhusdirektören

Om tjänsten

Dina uppgifter fokuserar på att stötta FoU-direktören/Biträdande sjukhusdirektören i det dagliga arbetet inkl. hantering av aktuella sjukhusövergripande frågor av både strategisk och operativ karaktär, beredning av olika typer av beslutsunderlag och ärenden. Vidare förväntas du kunna samordna, leda och driva utvalda sjukhusövergripande strategiska projekt samt fungera som en länk till övriga i sjukhusledningen och sjukhusets verksamheter i vissa sammanhang. Du har frekventa interaktioner med resten av sjukhusledningen, chefer och medarbetare från vårdverksamheter och staber. I uppdraget rapporterar du till FoU-direktör/Biträdande sjukhusdirektör.

Vi söker

Vi söker dig med driv och höga ambitionerDu har en god förmåga till problemlösning och en
förmåga att se helheten. Du är strukturerad och har förmåga att hantera ett högt tempo och skiftande prioriteringar. God förmåga att uttrycka sig i skrift är ett krav och du har erfarenhet av att kommunicera och snabbt bygga förtroendefulla relationer samt att leda andra utan formellt mandat.

Du är analytiskt lagd med fokus på praktiskt resultat. Du kan arbeta självständigt och är skicklig på att förankra. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer

Vi söker en person med erfarenhet av arbete i en forskningsintensiv miljö och som har erfarenhet av internationellt arbete. Det är meriterande om du har gedigen och mångårig erfarenhet av arbete i läkemedelsindustrin. Du har god förståelse för möjligheter och utmaningar relaterat till kliniska prövningar. Du har erfarenhet av arbete i eller nära ledning i stora komplexa organisationer, gärna universitetssjukhus. Du är van vid påverkansarbete och relationsbyggande arbete i komplexa miljöer. Du har också mångårig erfarenhet av att leda större team i olika konstellationer och har erfarenhet av samverkansprojekt mellan sjukvård, akademi och näringsliv i sjukvårdsnära frågor.

Du har gedigen erfarenhet av arbete med patientinvolvering. Det är meriterande om du har arbetat med utbildningsprojekt i vårdmiljö och har erfarenhet från ledningsarbete.

Flytande svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav.

 

 

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!


Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Senior rådgivare till FoU-direktören / Biträdande sjukhusdirektören

Karolinska Universitetssjukhuset