medrek.se

Senior Sjuksköterska till akut/internmedicinsk vårdavdelningen

Företag TioHundra
Regioner
Utgår

2018-12-21

Ansök nu

Senior Sjuksköterska till akut/internmedicinsk vårdavdelningen

Om oss

Vi erbjuder en trygg arbetsplats med väl inarbetade rutiner, individuellt anpassad introduktion samt individuell schemaplanering och flex-tid. Avdelning 4 är en välorganiserad akut/internmedicinsk vårdavdelning med 24 vårdplatser.  Våra kundenkäter och kvalitetsmätningar visa mycket goda resultat. Våra medarbetare beskriver i medarbetarenkät en mycket fin kamratanda och värdesätter ledarskapet. Vi lyssnar på dig och försöker att organisera verksamheten med patienten i fokus. Vårdtiderna är korta vilket gör arbetet både intensivt och omväxlande. Vi har utmaningar med periodvis hög arbetsbelastning  med akutmedicinskt omhändertagande men arbetar lösningsinriktat med olika åtgärder. Hos oss vårdas framför allt patienter med infektioner, hjärtarytmier, hjärtsvikt och KOL.  
 
Nytt arbetstidsavtal med möjlighet till förkortad arbetstid med bibehållen lön införs från och med 2019, läs mer här. Norrtälje sjukhus är ett välfungerande akutsjukhus med snabba och sammanhållna vårdprocesser, korta väntetider och en andra plats i Dagens medicins kvalitetsmätning av sjukhus i landet.
 
Om tjänsten

Vi vill att du efter introduktion bidrar till utveckling inom ett omvårdnadsområde, undervisar och handleder studenter och introducerar kollegor i teamet. Som erfaren sjuksköterska tar vi tillvara på din kompetens och erbjuder anställningsvillkor därefter. Vi vill att du fortsätter att utvecklas hos oss och kan erbjuda en klinisk karriär i vår verksamhet. 
 
Ditt team består bland annat av undersköterskor, läkare och paramedicinare. Du arbetar nära patienten eftersom mycket av för- och efterarbetet dagtid sköts av dina kollegor i teamet.
 
Om dig
Du är erfaren sjuksköterska eller har specialistutbildning. Du kan arbeta självständigt med fördjupade färdigheter, har helhetssyn på patienten och vårdförloppet och hanterar komplexa vårdsituationer. Förhållningssättet är professionellt och lyhört, du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som vill bidra med din kompetens till vår verksamhet.

Dela detta jobb

Senior Sjuksköterska till akut/internmedicinsk vårdavdelningen

TioHundra