medrek.se

logga

Servicebiträden till Valthornsgatans vårdboende

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-17

Ansök nu

Servicebiträden till Valthornsgatans vårdboende

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss!

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi på Valthornsgatan två nya kollegor som vill bli en del av vår gemenskap i rollen som servicebiträde. De aktuella tjänsterna är tillsvidareanställningar med en sysselsättningsgrad på 80-100%. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helg.

Som servicebiträde arbetar man övergripande i hela verksamheten på uppdrag av verksamhetschef och samordnare. Exempel på arbetsuppgifter är varumottagning, städning, inköp och andra säsongsbetonade uppgifter. Aktiviteter för våra boende och enklare former av matlagning/bakning förekommer också. 

Din arbetsplats

Leanlink är förvaltningen som bedriver äldreomsorg i kommunal regi i Linköping. Här finns det cirka 1200 tillsvidareanställda medarbetare samt vikarier. Linköpings kommun har lång och väletablerad erfarenhet av vård och omsorg för våra äldre invånare.

Leanlink Äldreomsorg driver Valthornsgatans vårdboende. Här finns 24 lägenheter för personer med demenssjukdom och 12 platser med inriktning psykiatri. Boendet är beläget i den naturnära stadsdelen Nya Ullstämma, med goda förbindelser till centrala Linköping. Vårdboendet har tre stycken paviljonger med totalt 36 platser. I anslutning till lägenheterna finns gemensamma utrymmen såsom kök och vardagsrum med öppen spis. Vi har tillgång till flera gemensamma uteplatser och en stor trädgård med boulebana. På Valthornsgatan arbetar vi mycket med aktiviteter för våra boende. Därav kommer du få möjlighet till att skapa delaktighet och glädje genom aktiviteter som exempelvis bingo, sittgymnastik samt läsecirklar. 

Hos oss är måltiden en viktig del av dagen och vi erbjuder alltid hemlagad mat från grunden till frukost, lunch och kvällsmat. Valthornsgatan har en kostsamordnare som tillsammans med de boende bestämmer menyn över dagen samt för två veckor i taget.

Du som söker 

Vi söker dig som har en godkänd gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service. 

Eftersom arbete inom äldreomsorgen innebär mycket kontakt med andra och dokumentation är det ett krav att du kan kommunicera väl på svenska, både muntligt och skriftligt. Det är också ett krav att du kan cykla .Du är även van vid att hantera digitala verktyg. 

För att passa i rollen som servicebiträde ser vi att du är självgående och kan ta egna initiativ i ditt arbete. Det är även viktigt att du är serviceinriktad och har en vilja att hjälpa andra, samt att du arbetar bra med andra människor och bidrar till ett gott samarbete. 

Övrig information

Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: 10654

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun

Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt. Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Dela detta jobb

logga
Servicebiträden till Valthornsgatans vårdboende

Linköpings kommun