medrek.se

Sjöstadens vårdcentral är belägen centralt i vackra Mariestad. Vi har idag ca 9000 listade patienter. Här arbetar ca 30 st. medarbetare inom de olika yrkeskategorierna. Hos oss blir du del av ett engagerat team medarbetare som tillsammans arbetar för att ge patienterna den bästa möjliga vården.

Dina arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter består av sedvanligt mottagningsarbete, där vi arbetar med såväl planerade som akuta besök, hembesök och rondarbete. I arbetet kan det även förekomma mottagningsarbete på vår BVC.

I rollen kan även handledning av läkarstudenter och AT-/ST-läkare komma att ingå, då en viktig del av vårt uppdrag är att utbilda morgondagens vårdpersonal. Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med samtliga professioner på mottagningen och du kommer att vara en viktig del i det fortlöpande förbättringsarbetet och utvecklingen av verksamheten.

Din profil:

Du är specialist i Allmänmedicin, är en positiv och engagerad person som eftersträvar god kvalitet i arbetet. Du vill, liksom vi, skapa en vårdcentral där man möts av ett leende och en positiv anda.

Du bör ha förmågan att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv med fokus på patienten och verksamheten. Vidare ser vi gärna att du har en god kommunikationsförmåga, för att skapa goda relationer med både patienter och kollegor. Som person är du lyhörd för våra patienters totala behov och bemöter patienten med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt. Du är stabil, har lätt att anpassa dig till olika situationer och har lätt för att samarbete.

Vi erbjuder dig:

Hos oss hittar du ett komplett team av engagerade kollegor som eftersträvar utveckling, god tillgänglighet, kontinuitet och hög patientsäkerhet. Du kommer att mötas av engagerade kollegor med hög teamkänsla. Vi har ett generöst friskvårdsbidrag och försäkringspaket.

Om företaget

Prima Vårds filosofi bygger på det lokala engagemanget och att den bästa kvalitetsutvecklingen sker genom lokalt engagemang. Prima Vård är ett familjegrundat vårdbolag med verksamhet inom primärvård, barn-och kvinnosjukvård, psykiatri samt företagshälsovård. I bolaget ingår omkring 100 lokala vårdenheter med stor bredd.

Intresserad om att läsa mer om Prima Vård? Slå oss gärna en signal eller besök gärna vår hemsida:
https://primavard.se/om-prima-vard

Ps. Visste du att vi även investerat i Sms-livräddare för att fler människor i Sverige ska kunna få hjälp av en frivillig livräddare vid hjärtstopp? Läs gärna vidare här: https://www.smslivraddare.se/

Sjöstadens Vårdcentral söker Distriktsläkare

Företag Prima Vård AB
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-12-31

Ansök nu

Dela detta jobb