medrek.se

Sjukhusfysiker till Funktionsenhet Strålbehandlingsfysik och Teknik, Karolinska Universitetssjukhuset

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-10-06

Ansök nu

Sjukhusfysiker till Funktionsenhet Strålbehandlingsfysik och Teknik, Karolinska Universitetssjukhuset

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en unik möjlighet att tillsammans med ett kompetent och välmeriterat team, vara med i en helt ny sjukvårds- och utvecklingsmiljö inom strålbehandling. 

Om tjänsten
På Karolinska Universitetssjukhuset bedrivs en omfattande verksamhet med strålning inom ett 50-tal patient- och funktionsområden. Här ingår verksamheter med diagnostisk och interventionell röntgen, strålbehandling, diagnostisk och terapeutisk nuklearmedicin, labbverksamhet med öppna strålkällor, cyklotron och magnetresonansteknik. Funktionsområdet arbetar sjukhusövergripande i i strålsäkerhetsfrågor genom delegering från sjukhusdirektören.

Vid funktionsenheten för Strålbehandlingsfysik och Teknik arbetar idag drygt 30 sjukhusfysiker och medicintekniska ingenjörer. Enheten har det samlade strålningsfysikaliska/tekniska ansvaret för strålbehandlingsverksamhet på Karolinska Universitetssjukhuset. Verksamheten är lokaliserade i den nya sjukhusbyggnaden i Solna. Extern strålbehandling bedrivs med 8 st linjäracceleratorer samt en gammaknivsutrustning. Brachyterapi är utrustad med 5 efterladdare. Verksamheten medverkar i hög grad i den nationella Skandion protonverksamhet i Uppsala.

Som sjukhusfysiker inom strålbehandlingsverksamhet kommer du att medverka i det kliniska rutinarbetet, i kvalitetssäkring och metodutveckling

Vi söker

  • Vi söker dig som är legitimerad sjukhusfysiker och som har erfarenhet av kliniskt arbetet inom extern och/eller brachy strålbehandling.
  • Vi värderar högt ditt ämneskunskap samt din förmåga att samarbeta i ett team inom din yrkesgrupp och med andra professioner.
  • Vi söker dig som arbetar systematiskt och strukturerat och kan prioritera mellan olika uppgifter och som förstår betydelsen av kvalitetssäkrade arbetssätt för att uppnå hög patientsäkerhet.
  • Eftersom vi arbetar i en verksamhet i ständig utveckling, värderar vi högt viljan och kapacitet att ta till sig nya kunskap och omsätta de i den kliniska rutin.
  • Forskarutbildning och medverkan i forsknings och utvecklingsprojekt är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid person lämplighet, flexibilitet, initiativkraft. Anställning är på 100%. Tillsättning sker efter överenskommelse.

Kvalifikationer
Krav

  • Sjukhusfysiker med svensk legitimation.

Meriterande

  • Du bör ha erfarenhet inom strålterapifysik området.
  • Forskarutbildning

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation   

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  

Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.  

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Giovanna Gagliardi 
Funktionsenhetschef
073-625 18 15

Fackliga representanter
SACO/Naturvetarna Eva Onjukka, 076 569 67 44, eva.onjukka@sll.se

Dela detta jobb

Sjukhusfysiker till Funktionsenhet Strålbehandlingsfysik och Teknik, Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset