medrek.se

Vår duktiga sjukgymnast ska flytta & vi söker nu efter en ny sjukgymnast/fysioterapeut. Har du erfarenhet och intresse av omsorg av äldre samt tycker att det är viktigt att skratta och ha roligt på jobbet är Du kanske den vi söker?

Förenade Care Liljefors Torg 4 öppnade sommaren 2012 och är ett vårdboende för 70 personer med olika behov av omsorg och stöd - omvårdnad, demens & socialpsykiatri. Vi vill att de som bor på Förenade Care Liljeforstorg 4 ska få vård & omsorg av absolut högsta kvalitet. Här är mötet mellan människorna det viktigaste, ständigt med individen i fokus. Vi arbetar med personcentrerad vård där allt vi gör utgår ifrån varje enskild vårdtagares specifika önskan & behov. Vår målsättning är att rekrytera & behålla de absolut bästa medarbetarna. Vi arbetar alltid utifrån vårt motto: Omtanke, Vänlighet och Service.

Arbetsuppgifter
Sjukgymnastiska bedömningar och träningsinsatser. Förflyttningsutbildning för övrig personal. Som sjukgymnast/fysioterapeut hos oss är du en självklar och viktig medlem i ledningsgruppen, där du ständigt är med & påverkar & utvecklar vår verksamhet. Du har ett mycket nära samarbete med patientansvarig AT, SSK, läkare, MAS, verksamhetschef, gruppledare & omvårdnadspersonal.  Du ser det som en naturlig del av ditt arbetssätt att arbeta tillsammans med omvårdnadspersonalen i handledande syfte.  

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut med erfarenhet inom äldreomsorg/geriatrik. Du är självständig med god problemlösningsförmåga. Du är innovativ, handlingskraftig, ansvarstagande, flexibel och har nära till skratt.

Vi söker dig som gärna har några års erfarenhet och är trygg i din roll som sjukgymnast/fysioterapeut. Du trivs med att arbeta både med och för människor, har ett mycket gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du har lätt att anpassa dig till nya situationer och personer. Arbetet kräver också att du har en god social förmåga och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Arbetstid/varaktighet
100 % mån-fredag. Tillsvidareanställning. 6 månaders provanställning tillämpas. 

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Lön
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Kontaktpersoner
Nicola Youngman, Verksamhetschef
E-post: nicolay@forenadecare.com
Tel: 0733-150186

Gunilla Myrberg, Biträdande Verksamhetschef
E-post: gunillam.uppsala@forenadecare.com
Tel: 0739-015640

Sjuksgymnast till Förenade Care Liljefors Torg 4

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-11-06

Ansök nu

Dela detta jobb