medrek.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Arbetsuppgifter
Vi söker sjuksköterskor till kirurg/urologavdelning C3 dag/kväll samt natt. Vi bedriver akut och elektiv vård inom urologi och kirurgiska specialiteter. Vi utvecklar vårt omvårdnadsarbete med stöd av Orems omvårdnadsmodell och arbetar i team. Vi har också en enhetsstödjare som finns för dig som känner sig osäker som ny sjuksköterska. 

Om du är kunskapstörstig och vill ha en bred kompetens inom operativ omvårdnad så är just du en av våra nya sjuksköterskor. 

Arbetet innebär sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Som person är du flexibel, stresstålig och har god samarbetsförmåga. Önskvärt med erfarenhet av ovannämnda specialiteter.

Om Region Gotland
Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Information
Anställning

Arbetsplats
Kirurgi/urologi, avdelning/mottagning, Hälso- och sjukvårdsförvaltningen

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid / deltid, syssgrad enligt ök, dag/kväll/natt

Tillträdesbeskrivning
Tillträde snarast enligt ök, tillsvidaretjänster samt vikariat

Antal tjänster
3

Kontakt
Åsa Bendelin
Enhetschef
0498-268178

Pia Högberg
Enhetschef C3
0498-268694

Fackliga representanter 
Oscar Hedin
Vårdförbundet
0498-268170

Arbetsgivarens referensnummer
A746889

Sista ansökningsdatum
2018-08-26