medrek.se

Sjuksköterska 100%

Regioner
Utgår

2021-11-27

Ansök nu

Sjuksköterska 100%

Förenade Care driver på uppdrag av Årjängs kommun, vård- och omsorgsboendet Kvarnåsen. Kvarnåsen ligger i Årjäng och är ett boende som erbjuder 94 lägenheter fördelade på nio enheter varav två enheter är inriktade mot demens. 

Dina kollegor kommer att vara omsorgspersonal, vaktmästare, arbetsterapeut, sjukgymnast, sjuksköterskor, gruppledare och verksamhetschef.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. All personal erbjuds förmåner, god löneutveckling och individuell lönesättning. Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för sedvanliga sjuksköterskeuppgifter samt i tjänsten ingår att du deltar i omvårdnadsarbetet i kvalitetssäkrande och handledande syfte med utgångpunkt ifrån HSL. Du har ett arbetsledande ansvar enligt HSL och ska vara pedagogisk i din handledning av omvårdnadspersonal. Du ska ha god kännedom i dokumentation enligt HSL. Meriterande är kunskap inom SOL. I tjänsten ingår kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet.

Kvalifikationer

Svensk legitimation som sjuksköterska, gärna med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård. 

Personliga egenskaper

Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus. Ditt arbetssätt är flexibelt och du har förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

Krav: Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

Tjänsten är på 100% , ett vikariat under ordinaries ledighet 

Dela detta jobb

Sjuksköterska 100%

Förenade Care AB