medrek.se

logga

Sjuksköterska

Regioner
Utgår

2020-12-31

Ansök nu

Sjuksköterska

Arjeplog kommun

I vänliga och vackra Arjeplogs kommun ligger Sveriges största och fjällnära skärgård. Här har vi kortast restid till arbetet och samtidigt en storslagen natur runt hörnet. Här möts tiotusen år gammal kultur med innovativt näringsliv och forskning i världsklass. Vår fordonstestindustri och vår besöksnäring ger kommunen en internationell prägel.

Med invånarna i fokus ser vi till att det där självklara fungerar: en skola med god kvalitet, en omsorgsfull vård och en trygg livsmiljö.

Som arbetsgivare erbjuder vi dig ett utvecklande och meningsfullt arbete i en god gemenskap. Arjeplog, Àrjepluovve, är en samisk förvaltningskommun. Vi välkomnar därför särskilt sökanden med kunskaper i samiska språken och kulturen.

Beskrivning

I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom Hälso- och sjukvårdsenheten i Arjeplog, med arbete inom hemsjukvård och arbete på Särskilt boende.I detta ingår bland annat att planera och leda omvårdnadsarbetet, handleda, instruera och delegera omsorgspersonalen. Teamarbete med övriga professioner. Arjeplogs kommun har ansvar för hemsjukvården och hembesök från 18 år. Viss beredskap och helgtjänst ingår i tjänsten. Du kommer att ingå i kommunens hälso- och sjukvårdsenhet som förutom sjuksköterskor omfattar arbetsterapeuter och fysioterapeut.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med VUB Distrikt alt Äldrevård kommer att prioriteras. Meriterande är erfarenhet från arbete inom hemsjukvård och äldreomsorg. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor

Tillträde enligt överenskommelse

Varaktighet tillsvidare

Sysselsättningsgrad 50-100% enligt överenskommelse

Provanställning kan komma att tillämpas

Övrigt

Arjeplogs kommun har beslutat om en lönebonus som innebär att den som anställs i ett gällande bristyrke på en tillsvidareanställning i Arjeplogs Kommun, med anställningsdatum efter 20180701, har möjlighet att erhålla en lönebonus under 3 år. För att erhålla denna bonus krävs att man under dessa 3 år är skriven i Arjeplogs Kommun. Lönebonusen utbetalas när anställning överstigit: 12 månader med 15000 kr, 24 månader med 22500 kr och 36 månader med 30000 kr.

Samt en flyttbonus som innebär att den som har adekvat utbildning och får jobb inom ett bristyrke, och skriver sig i Arjeplog får en bonus om 5 000 kronor efter ett år, 10 000 kronor efter två år och 15 000 kronor efter tre år. Flyttbonusen kan kombineras med lönebonusen.

Gällande bristyrken från och med 2018-07-01 är sjuksköterska och förskollärare. Bonusen är i förhållande till tjänstgöringsgrad.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Rekryteringen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Arjeplog
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2020/32
Kontakt
  • Görgen Åberg, 0961-141 89
Facklig företrädare
  • Angelica Marklund, Vårdförbundet, 0961-142 14
Publicerat 2020-10-20
Sista ansökningsdag 2020-12-31

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska

Arjeplogs Kommun - Hälso- och sjukvården