medrek.se

Sjuksköterska

Företag REMEO AB
Regioner
Utgår

2021-06-27

Ansök nu

Sjuksköterska

Om oss
Vi är stolta över REMEO, en arbetsplats med kompetenta och engagerade kollegor, fin gemenskap och möjlighet att påverka både ditt schema och arbetssituationen i övrigt.

I Stora Sköndal vid Drevviken söder om Globen finns sedan sex år REMEO-kliniken, för patienter i behov av avancerad andningsvård och intensiv rehabilitering. Vårt vårdkoncept överbryggar gapet mellan traditionell intensivvård, vårdavdelning och hemmiljö. Vi erbjuder våra patienter högkvalificerad vård och rehabilitering utanför den traditionella sjukhusmiljön. Lokalerna har utformats för att bedriva modern sjukvård i en inbjudande, ombonad miljö med möjligheter till träning, utevistelse och samvaro med anhöriga. Med start utifrån intensiv-/intermediärvård gör vi en helt individuell vårdplan åt varje patient, där rehabilitering och vård går hand i hand redan från dag ett, med återgång till det egna hemmet eller annan rehabinstans som slutgiltigt mål.

På kliniken vårdas idag 14 patienter uppdelade på flera vårdteam. Under våren planeras för en utökning av patientantalet. 

Om dig
Du är legitimerad sjuksköterska med bakgrund från akutsjukvård eller liknande. Vi tror att du är nyfiken, gillar utmaningar och lockas av att arbeta med högteknologisk avancerad andningsvård. Vidare är du engagerad, har hög samarbetsförmåga och sätter patientens behov i fokus.

Dina arbetsuppgifter 
Som sjuksköterska vid REMEO ingår du i ett vårdteam med erfarna och kompetenta undersköterskor, sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, läkare, kurator, fysioterapeuter och arbetsterapeut. Tillsammans har vi patientens behov och önskemål i fokus. Sjuksköterskorna ansvarar för att leda och planera arbetet kring patienternas basala och specifika omvårdnadsbehov. Som sjuksköterska är du patientansvarig för 2-3 patienter per arbetspass. 

Vi koncentrerar oss på patienter i behov av andningsstöd i form av trakealkanyl, invasiv- eller noninvasiv ventilation och syrgasbehandling i kombination med individuell rehabilitering. Vi arbetar gemensamt med att uppmärksamma, möta och så långt som möjligt tillgodose patientens önskemål och behov för snabbast möjliga återhämtning.

Vi erbjuder
Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter i en vårdform där vi tillsammans gör skillnad för våra patienter. Hos oss får du individuellt anpassad introduktionsutbildning och det finns alltid en erfaren kollega att fråga. Den högspecialiserade vård vi bedriver kräver kontinuerlig kompetenshöjning hos alla medarbetare och vi genomför löpande internutbildningar och utvecklingsprojekt.

REMEO satsar på ledarskap och cheferna får regelbunden coachning. 

Vi tillämpar kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder 34,20 timmars arbetsvecka vid treskift eller extra helgtjänstgöring samt friskvårdbidrag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Missa inte möjligheten att vara med och vidareutveckla Sveriges första REMEO-klinik.

Din ansökan
Vi kommer att hantera ansökningar löpande så skicka gärna in din så snart som möjligt. 

Mer information
För mer information kontakta omvårdnadschef Sandra Lundblad 072-164 93 58 alternativt sandra.lundblad@remeo.se

Facklig kontaktperson (Vårdförbundet) Mattias Olsson, mattias.olsson@remeo.se

 

 

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska

REMEO AB