medrek.se

Sjuksköterska

Regioner
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Sjuksköterska

Björkbacka är ett vård- och omsorgsboendet som ligger i Östersund som drivs av Förenade Care på uppdrag av Östersunds kommun.

Björkbacka har 38 lägenheter och 2 korttidsplatser.

Vi arbetar i team bestående av omvårdnadspersonal, sjuksköterska, gruppledare, och verksamhetschef. Från kommunen kommer arbetsterapeut och fysioterapeut

Vården präglas av en helhetssyn på människan och vår grundtanke är att de boende har förmåga att själva välja hur de vill leva sitt liv. Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för boende, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.

Arbetsuppgifter

Du har ett arbetsledande ansvar enligt HSL och ska vara pedagogisk i din handledning av omvårdnadspersonal utifrån MAS riktlinjer och enhetens rutiner. Du ansvarar för att samordna och genomföra HSL insatser. Dokumentation sker i VIVA. Vi arbetar även med kvalitetsregister såsom Senior alert, BPSD och Svenskt palliativregister mfl.

Kvalifikationer

Svensk Legitimerad sjuksköterska med vana att dokumentera och med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård är önskvärd.

Personliga egenskaper

Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus.

Ditt arbetssätt är flexibelt och du har förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

Krav

Svensk legitimerad sjuksköterska, du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datorvana.

Arbetstid/Varaktighet

Vikariat, Dagtjänst, 100 % 

Enligt kollektivavtal tillämpas provanställning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Lön Kollektivavtal finns.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 Vid frågor ta kontakt med Verksamhetschef Monica Göransson Norlén

Dela detta jobb

Sjuksköterska

Förenade Care AB