medrek.se

Sjuksköterska, Akutmottagningen, Södertälje sjukhus

Ansök nu

Sjuksköterska, Akutmottagningen, Södertälje sjukhus

Välkommen till oss på Akutmottagningen på Södertälje sjukhus. Som vår medarbetarenkät visat är vi en organisation med ett starkt ledarskap, ett stort engagemang från medarbetarna och en stark teamkänsla. Vill du tillhöra oss?

Sjukhusets värdegrund ger oss möjligheten att verka med patientens behov i fokus och medför att alla medarbetares handling gör skillnad, varje dag. Vi levererar högkvalitativ vård, i rätt tid och rätt omfattning. Hos oss får du en stimulerande och modern arbetsmiljö där vi har möjlighet att erbjuda dig ett ledarskap som lyfter dig som medarbetare i din yrkesvardag och självklart ett kontinuerligt medarbetardrivet förbättringsarbete. 

Sjuksköterska på Akutmottagningen:
På akutmottagningen arbetar vi i vårdlag som innebär ett tätt samarbete mellan sjuksköterska, undersköterska och läkare. I samband med flytten till nya lokaler 2017 har ett nytt arbetssätt implementerats, där patienter omhändertas utefter allvarlighetsgrad och prioritet. Detta arbetssätt, i kombination med helt nya lokaler har gett en bättre arbetsmiljö för medarbetare och en behagligare vistelse för patienter.

Personliga egenskaper:
För att trivas hos oss behöver du uppskatta en omväxlande arbetsdag och ha lätt för att prioritera och omprioritera dina arbetsuppgifter. Du har en stark känsla för teamarbete och är empatisk till ditt sätt.  Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Dina kvalifikationer: 
Legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk hälso- och sjukvård. Yrkeserfarenhet från akutmottagning är meriterande.    

Anställningsform: 
Tillsvidareanställning. Heltid eller deltid. Treskift.

Övrig information:
Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!  

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 200 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt. Läs mer här och följ oss i sociala medier.

Dela detta jobb

Sjuksköterska, Akutmottagningen, Södertälje sjukhus

Södertälje Sjukhus