medrek.se

Sjuksköterska, Akutmottagningen, Södertälje sjukhus

Ansök nu

Sjuksköterska, Akutmottagningen, Södertälje sjukhus

Välkommen till oss på Akutmottagningen på Södertälje sjukhus. Som vår medarbetarenkät visat är vi en organisation med ett starkt ledarskap, ett stort engagemang från medarbetarna och en stark teamkänsla. Vi söker just nu dig, sjuksköterska, som är intresserad av ett långtidsvikariat hos oss.

Sjuksköterska på Akutmottagningen:
På akutmottagningen arbetar vi i vårdlag som innebär ett tätt samarbete mellan sjuksköterska, undersköterska och läkare. I samband med flytten till nya lokaler 2017 har ett nytt arbetssätt implementerats, där patienter omhändertas utefter allvarlighetsgrad och prioritet. Detta arbetssätt, i kombination med helt nya lokaler har gett en bättre arbetsmiljö för medarbetare och en behagligare vistelse för patienter.

Personliga egenskaper:
För att trivas hos oss behöver du uppskatta en omväxlande arbetsdag och ha lätt för att prioritera och omprioritera dina arbetsuppgifter. Du har en stark känsla för teamarbete och är empatisk till ditt sätt.  Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Dina kvalifikationer: 
Legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk hälso- och sjukvård. Yrkeserfarenhet från akutmottagning är meriterande.    

Anställningsform: 
Vikariat. Treskift.

Övrig information:
Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler.

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Kontakt
Josephine Rahawi 
HR-specialist
contacticon phone 08-550 240 05
Gustav Forss 
Chefsjuksköterska
contacticon phone 08-55024173
Cecilia Nordgren 
Chefsjuksköterska
contacticon phone 0855024172

Fackliga representanter
Vårdförbundet, nås via 08-550 240 00

Referensnummer
171665

Dela detta jobb

Sjuksköterska, Akutmottagningen, Södertälje sjukhus

Södertälje Sjukhus