medrek.se

Sjuksköterska, Akutmottagningen, Södertälje sjukhus

Ansök nu

Sjuksköterska, Akutmottagningen, Södertälje sjukhus

Är du legitimerad sjuksköterska och intresserad av att arbeta på Akutmottagningen på Södertälje sjukhus? Vi erbjuder ett vikariat med möjlighet till förlängning!  

För att trivas hos oss är det viktigt att du har förmågan att kunna fördela och prioritera, se helheten och ta beslut. Akutmottagningen är en arbetsplats med stor variation som tar emot patienter inom sjukhusets somatiska specialiteter. Vi erbjuder dig en personlig introduktion som är anpassad efter dina individuella kunskaper och behov. Hos oss blir du en del av ett starkt ledarskap och ett stort engagemang från medarbetarna.

Vår värdegrund består av fyra hörnstenar; patienten först, engagemang för helheten, varje medarbetare gör skillnad och kvalité. Detta ger oss möjligheten att verka med patientens behov i fokus och att alla medarbetares handlingar gör skillnad, varje dag på jobbet. Vi levererar högkvalitativ vård, i rätt tid och i rätt omfattning.   

Sjuksköterska på Akutmottagningen:
Vi arbetar i vårdlag som innebär ett tätt samarbete mellan sjuksköterska, undersköterska och läkare. Vi har ett arbetssätt där patienter omhändertas utefter allvarlighetsgrad och prioritet. Detta arbetssätt, i kombination med lokaler där stor vikt har lagts på arbete- och patitentmiljön, har gett en bättre arbetsmiljö för medarbetare och en behagligare vistelse för patienter.

Personliga egenskaper:
För att trivas hos oss behöver du uppskatta en omväxlande arbetsdag och ha lätt för att prioritera och omprioritera dina arbetsuppgifter. Du har en stark känsla för teamarbete och är empatisk till ditt sätt.  Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Dina kvalifikationer: 
Legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk hälso- och sjukvård. Yrkeserfarenhet från akutmottagning är meriterande.    

Anställningsform: 
Visstidsanställning.
Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, natt och helg.

 

Övrig information:
Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterska, Akutmottagningen, Södertälje sjukhus

Södertälje Sjukhus