medrek.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Arbetsuppgifter

Är du leg. sjuksköterska och vill utvecklas i ditt yrke? Då har du chans att bli en i vårt team av engagerade sjuksköterskor, undersköterskor, medicinläkare inom flera specialiteter, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, kurator och dietist på vår medicinavdelning med 12 vårdplatser. 

Här får du vårda patienter med internmedicinska åkommor som diabetes, hjärtsvikt, njur-, lever- eller magtarmsjukdom. Du kommer snabbt att lära dig mycket och utvecklas brett inom det medicinska området och du kommer att fördjupa dig inom en eller flera av de diagnosområden som vår avdelning är specialister på. Vi har regelbundet internföreläsningar för sjuksköterskor och undersköterskor med våra överläkare. 

Som sjuksköterska är du en nyckelperson i vården och omvårdnaden av patienten på vårdavdelningen och även i planeringen för patienten efter vistelsen hos oss. 

Du är också en viktig person i kontakten med anhöriga och andra närstående runt patienten. Din förmåga att skapa en god kontakt och nå fram till människor är betydelsefull. 

På vår avdelning är arbetet varierat och komplext, vissa situationer kräver ett snabbt agerande, ibland är det viktigt att ägna någon av patienterna eller en anhörig extra mycket tid. 

Om du vill vara med och utveckla vården på vår avdelning kom och bli en av oss. 

Om du önskar prova rotationstjänst mellan dag/kväll och natt kan detta diskuteras.

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska med intresse av att utvecklas inom det internmedicinska området. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Anställning

Arbetsplats
Medicin, Hälso- och sjukvårdsförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid, syssgrad enligt ök
Tillträdesbeskrivning
Tillträde 2018-09-01 eller enligt ök
Antal tjänster
2

Kontakt
Anna Åborg Gustafsson 
Enhetschef
0498-204928
Emma Gutenberg
Leg.sjuksköterska avd AIM
0498 26 81 10
Fackliga representanter 
Therese Annas Ljung
Vårdförbundet 
0498-291635

Ansökan
Arbetsgivarens referensnummer
A780980
Sista ansökningsdatum
2018-06-24

Sjuksköterska allmän internmedicin

Företag Region Gotland
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-06-25

Ansök nu

Dela detta jobb