medrek.se

Arbetsplats

Varje dag går cirka 1700 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över.

Välkommen till Alunda där vår verksamhet Olandsgården är belägen med goda kommunikationer bland annat till Uppsala, ca 30 min med buss. Verksamheten består av särskilt boende, hemtjänst och hemsjukvård, rehabilitering och en träffpunkt för äldre. Boendet består av 53 lägenheter. Vi vill nu komplettera vårt team med en sjuksköterska.

Vi tror på balans mellan arbete och fritid. Därför jobbar du endast tre kvällar och en helg på ett sexveckorsschema. Vi anpassar schemat efter önskemål och verksamheten. Utöver det får du förskottssemester, friskvårdsbidrag och tjänstepension.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska hos oss är du nyckelperson i teamet och i utvecklingen av den vård vi erbjuder. Du ansvarar för att planera, genomföra och utvärdera omvårdnads-, hälso- och sjukvårdsinsatser för ett 20-tal patienter med varierande sjukdomstillstånd. Du får en bredd i ditt jobb med allt från såromläggningar, injektioner, provtagning, palliativ vård, hantering av läkemedel med mera. Du samarbetar nära patient och anhöriga med fokus på ett hälsofrämjande och konsultativt arbetssätt. Tillsammans med övriga sjuksköterskor ansvarar du för att handleda, delegera till och stödja omvårdnadspersonalen.

Vi erbjuder dig ett självständigt och utvecklande arbete med god gemenskap, gott ledarskap och kompetensutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. För jobbet krävs att du har goda datakunskaper, god kommunikativ förmåga och körkort. Det är meriterande om du dessutom har vidareutbildning eller erfarenhet inom geriatrik eller demens. Annan erfarenhet inom vård och omsorg är också fördelaktigt.

För oss är det viktigt att är lösningsfokuserad, lyhörd och har god samarbetsförmåga, och att du kan arbeta självständigt med att planera, organisera och prioritera ditt arbete.

I den här rekryteringen har vi valt vilka kanaler vi vill synas i och undanber oss därför ytterligare erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

När du söker jobb hos oss ber vi dig söka digitalt för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan digitalt kan du skicka din ansökan märkt med referensnummer till:

Östhammars kommun
Lednings- och verksamhetsstöd
Box 66
742 21 Östhammar

Sjuksköterska, Alunda

Regioner
Utgår

2018-12-23

Ansök nu

Dela detta jobb