medrek.se

Sjuksköterska, ASIH, Södertälje sjukhus

Regioner
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Sjuksköterska, ASIH, Södertälje sjukhus

Välkommen till en engagerad och yrkeserfaren medarbetargrupp med stort engegemang och förmåga att se hela patienten! Nu söker vi dig som är en flexibel och trygg sjuksköterska och som har ett intresse för den avancerade hemsjukvården. ASIH är en arbetsplats med kunnig personal, tydligt personcentrerat fokus där var och en av patienterna får stort utrymme. Här arbetar två chefssjuksköterskor i ett tillitsbaserat ledarskap vilket bidrar till närvaro och tillgänglighet. Varje medarbetare gör skillnad och alla kan bidra med utveckling av verksamheten.

Sjuksköterska på Södertälje sjukhus:  

Som sjuksköterska på ASIH behöver du ha ett intresse för palliativ vård men också en vilja och kunskap i att hantera medicintekniska moment och ge den bästa omvårdnaden i hemmet för patienterna och deras närstående. Du kommer att vara patientansvarig för några av de drygt 80 inskrivna patienter som vårdas hemma. I arbetsuppgifterna ingår vård i livets slutskede med mål att ge symtomlindring, god omvårdnad och stöd till patienter och närstående. Även patienter som behandlas kurativt och/eller medicinskt finns inskrivna samt vissa patienter som kan behöva enklare insatser såsom intravenös administrering av anitbiotika eller vätskedrivande under en period. En del av arbetet består i att hantera läkemedel. Teamet arbetar i nära relation kring patienterna och i teamen ingår paramedicin, läkare och omvårdnadspersonal där majoriteten av personalen har flera års gedigen erfarenhet och yrkeskunskap. Teamen är uppdelade geografiskt i Södertälje, Salem och Nykvarns kommuner. Under 2019 övergick dokumentationen till de 6 S:n och i år planerar distansmonitorering att påbörjas för att i framtiden kunna möta patiernas behov. Söker du ett utmanande och fantastiskt självständigt och meningsfullt arbete så är det till oss som du ska söka!

Dina personliga egenskaper:  

Som person är du självständig, positiv och prestigelös i ditt sätt. Vidare är du trygg i din yrkesroll, ser möjligheter till utveckling och vågar prova nytt. Du behärskar bemötandes konst, drivs och trivs av samarbete och förstår din roll i att ta eget ansvar.

Dina kvalifikationer:  

Legitimerad sjuksköterska med önskan om minst två års erfarenhet av ASIH/palliativ vård i hemmet. Vana av arbete med tekniska moment såsom exempelvis centrala infarter och pumpar. B-körkort med god körvana. Goda kunskaper i svenska språket, i tal såväl såväl som  i skrift.

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning enligt 24/7-avtalet. Heltid. Viss natttjänstgöring kan förekomma.

Om Södertälje sjukhus:  

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

Bifoga både personligt brev och CV. Välkommen med din ansökan!  

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Sjuksköterska, ASIH, Södertälje sjukhus

Södertälje Sjukhus