medrek.se

Sjuksköterska, Avdelning 10, Södertälje sjukhus AB

Regioner
Utgår

2020-10-31

Ansök nu

Sjuksköterska, Avdelning 10, Södertälje sjukhus AB

Välkommen till avdelning 10!

Avdelning 10 är en internmedicinsk avdelning, profilering kardiologi med hjärtövervakning. Här vårdas främst patienter med akut kranskärlssjukdom, hjärtsvikt och rytmrubbningar. Vi vårdar också de patienter som är i behov av pacemaker samt patienter som ska genomgå kranskärlsröntgen och/eller PCI (ballongvidgning).    

Hos oss på avdelning 10 får du en stimulerande och modern arbetsmiljö, där alla patienter vårdas i enkelrum. Vi erbjuder dig ett ledarskap som lyfter dig som medarbetare i din yrkesvardag och självklart ett kontinuerligt medarbetardrivet förbättringsarbete. 

Sjukhusets värdegrund ger oss möjligheten att verka med patientens behov i fokus och att alla medarbetares handlingar gör skillnad, varje dag på jobbet. Vi levererar högkvalitativ vård, i rätt tid och i rätt omfattning.     

Arbetsuppgifter:    
Sedvanliga arbetsuppgifter på en internmedicinsk vårdavdelning med hjärtövervakning. Du ansvarar för patientens basala och specifika omvårdnad samt leder och fördelar arbetet i teamet under arbetspasset.    

Anställningsform:    
Tillsvidareanställning. Heltid eller deltid.
Kvarstannandebonus erbjuds, vilket innebär 40 timmar extra i tidsbanken, som kan tas ut i ledighet, lön eller pension, om man jobbar mer än ett år.

Dina kvalifikationer:    
Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. Erfarenhet av kardiologi är meriterande.    

Dina personliga egenskaper:    
Vid rekrytering läggs stor vikt vid personliga egenskaper såsom förmåga att ta egna initiativ, god problemlösningsförmåga, positivt förhållningssätt och god samarbetsförmåga. Du tycker om att arbeta självständigt, men har också en stark känsla för teamarbete och vilja att vara med och utveckla verksamheten. Du bidrar till avdelningen med ditt positiva sätt, engagemang och aktivt kunskapsutbyte. Alltid med patienten i fokus.    

 

Om Södertälje sjukhus:  
Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler.

Sjukhuset har möjlighet att förmedla kontakt till personalbostad.

Rekrytering till denna tjänst sker fortlöpande under ansökningstidens gång.

Bifoga både personligt brev och CV. Varmt välkommen med din ansökan!  

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Sjuksköterska, Avdelning 10, Södertälje sjukhus AB

Södertälje Sjukhus