medrek.se

Sjuksköterska, Avdelning 19, Södertälje sjukhus

Ansök nu

Sjuksköterska, Avdelning 19, Södertälje sjukhus

På avdelning 19 tar vi hand om elektiva och akuta patienter inom områdena ortopedi och urologi, där den största gruppen av våra patienter har ortopediska åkommor. Vi är ett trivsamt arbetslag som nu behöver förstärka vårt team med dig, leg. sjuksköterska. 

Vi arbetar i sjukhusets helt nyrenoverade vårdbyggnad där alla patienter vårdas i enkelrum. Hos oss får du en stimulerande och modern arbetsmiljö. Vi erbjuder dig ett ledarskap som lyfter dig som medarbetare i din yrkesvardag och självklart ett kontinuerligt medarbetardrivet förbättringsarbete.

Sjuksköterska på Södertälje sjukhus 

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på akutsomatisk vårdavdelning.  Du leder och utvecklar arbetet runt patienten. Du får gärna ha ett intresse för att vara HLR-ansvarig.

Dina kvalifikationer:     

Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet från akutsomatisk verksamhet.         

Dina personliga egenskaper:    

Vi söker dig som är positiv i ditt sätt och har förmågan att se möjligheter. Du tycker om att arbeta självständigt, men har också en stark känsla för teamarbete. Som person är du ansvarstagande, kreativ och lösningsfokuserad. För att kunna delta i det kontinuerliga förbättringsarbetet som pågår på avdelningen vill vi att du trivs med utveckling.     

Anställningsform:     

Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträde snarast.  Det s.k. 24/7-avtalet är implementerat på sjukhuset vilket bl.a. ger förkortad veckoarbetstid vid förtätad helgtjänstgöring och/eller schemalagt nattarbete.   

Jobba på Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. På Södertälje sjukhus strävar vi efter mångfald och jämlikhet.   

Välkommen med din ansökan!  

Dela detta jobb

Sjuksköterska, Avdelning 19, Södertälje sjukhus

Södertälje Sjukhus