medrek.se

Hos oss på avdelning 23 får du en stimulerande arbetsmiljö där du får vårda patienter med internmedicinska diagnoser främst med inriktning mot infektions- och lungsjukdom.

Du får en individuellt anpassad introduktion, möjlighet till egen mentor samt tid för kompetens- och utvecklingsarbete. 

Vi erbjuder dig ett ledarskap som lyfter dig som medarbetare i din yrkesvardag och självklart ett kontinuerligt medarbetardrivet förbättringsarbete samt kompetenta och trevliga kollegor.

Avdelningen ligger i Södertälje Sjukhus helt nyrenoverade vårdbyggnad där alla patienter vårdas i enkelrum.

 

Sjuksköterska på Södertälje sjukhus:  

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på internmedicinsk vårdavdelning. Du ansvarar för patientens basala och specifika omvårdnad samt leder och fördelar arbetet i teamet under arbetspasset.       
Aktivt deltagande i avdelningens utvecklingsarbete.   

   

Dina personliga egenskaper:  

Vi söker dig som trivs med skiftarbete på vårdavdelning. Du drivs av ett engagemang att ge en god personcentrerad vård.

Du bidrar till arbetsmiljön på avdelningen med din teamkänsla samt ödmjuka och konstruktiva förhållningssätt i yrkesvardagen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

Dina kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård.

Erfarenhet från akutsomatik är meriterande.

Goda kunskaper i svenska språket är ett krav.

 

Anställningsform:  

Hel- eller deltid, treskift.

Möjlighet att själv påverka veckoarbetstiden genom det sk. 24/7 avtalet.

 

Om Södertälje sjukhus:  

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

 

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!  

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 200 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Sjuksköterska , Avdelning 23, Södertälje Sjukhus

Regioner
Utgår

2019-11-22

Ansök nu

Dela detta jobb