medrek.se

Sjuksköterska, Avdelning 27, Södertälje sjukhus AB

Regioner
Utgår

2020-12-31

Ansök nu

Sjuksköterska, Avdelning 27, Södertälje sjukhus AB

Vi söker dig, Sjuksköterska som vill jobba med multisjuka äldre. På avdelning 27 har vi 20 vårdplatser och arbetar tvärprofessionellt, alltid med patienten i fokus.Vi erbjuder dig ett ledarskap som lyfter dig som medarbetare i din yrkesutövning och självklart ett kontinuerligt medarbetardrivet förbättringsarbete! 

Sjuksköterska på Södertälje sjukhus: 
Sedvanliga arbetsuppgifter på geriatrisk vårdavdelning. Du leder och utvecklar arbetet runt patienten på en geriatrisk vårdavdelning.     

Kvalifikationer:  
Leg. sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. Du är en god kommunikatör i svenska språket, skriftligt såväl som muntligt.    
Meriterande, erfarenhet från geriatrisk vård.

Personliga egenskaper:    
Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande, kreativ och lösningsfokuserad. Du tycker om att arbeta självständigt men har en stark känsla för teamarbete. Medarbetardrivet förbättringsarbete är en självklarhet för dig i din arbetsvardag, likaledes yrkesmässiga utveckling.

Anställningsform:  
Tillsvidareanställning. Heltid eller deltid, du väljer!
Dag, kväll och helgtjänstgöring.   

Om Södertälje sjukhus:  
Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

Rekrytering till denna tjänst sker fortlöpande under ansökningstidens gång.

Bifoga både personligt brev och CV. Välkommen med din ansökan!  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterska, Avdelning 27, Södertälje sjukhus AB

Södertälje Sjukhus