medrek.se

Sjuksköterska barn, ungdom och/eller psykiatri till BUP

Ansök nu

Sjuksköterska barn, ungdom och/eller psykiatri till BUP

Norrtälje Barn och Ungdomspsykiatri är en spännande arbetsplats med kreativa och dynamiska medarbetare! I vår fortsatta satsning på vår utveckling söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska och som dessutom har kompetens för att arbeta med barn och unga.

Om oss

Förutom samarbeten inom verksamhetsområdet Barn Ungdom Familj Psykiatri och Habilitering samarbetar vi med andra relevanta verksamheter inom kommunen. 

Mottagningen består idag av team med tre olika inriktningar. Ett småbarnsteam 0-6 år, ett neuroutredningsteam samt två behandlingsteam. Alla medarbetare på mottagningen lägger stor vikt vid att sätta patienterna i centrum och att ge högkvalificerade bedömningar, utredningar och behandlingar. 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.   

Om tjänsten

Du kommer att arbeta som en av två sjuksköterskor i nära samarbete med de tre specialistläkare som finns på mottagningen. Stor del av arbetsuppgifterna är att följa upp och bedöma redan insatt medicinering. En annan del är att ge råd via telefon. Ytterligare arbetsuppgifter är att vara med och strukturera och planera behandlingsarbetet då det gäller de medicinska behandlingarna och att ta ansvar för registrering i nationella kvalitetsregister. 

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Vi söker dig som är såväl kreativ, ansvarstagande och engagerad.  

Meriterande är om du har specialistutbildning i psykiatri. 

Vi arbetar i en organisation där gott bemötande och delaktighet står i fokus. Stor vikt läggs därför vid förmåga att skapa goda relationer samt vilja och förmåga att vara lyhörd och smidig i det vardagliga teamarbetet och i mötet med patienter och deras familjer. Arbetet kräver såväl  god förmåga till respektfullt bemötande, smidighet och lyhördhet samt eget ansvarstagande, självständighet och egen förmåga att strukturera arbetsuppgifter.  

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.   

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Vårdbolaget Tiohundra är en del av den unika Norrtäljemodellen, som kännetecknas av gränsöverskridande verksamhet och samordnade vård- och omsorgskedjor.

Vi ägs av kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje, ett samarbete mellan Stockholms läns landsting och Norrtälje kommun.

Med våra ca 2 500 medarbetare är vi Norrtälje kommuns största arbetsgivare.

Läs mer om Tiohundra på vår webbplats tiohundra.se. eller följ oss på sociala medier där vi heter @tiohundraab.

Sista ansökningsdag: 2018-07-31

Dela detta jobb

Sjuksköterska barn, ungdom och/eller psykiatri till BUP

TioHundra