medrek.se

Sjuksköterska Björkbacka

Regioner
Utgår

2021-02-12

Ansök nu

Sjuksköterska Björkbacka

Sjuksköterska till Björkbacka

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN
Förenade Care driver Björkbacka vård- och omsorgsboende på uppdrag av Östersunds kommun. Björkbacka är beläget inom området Solliden, Östersund. Boendet har 38 lägenheter fördelade på tre avdelningar

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Vi erbjuder marknadsmässig lön. Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER
Du ansvarar för sedvanliga sjuksköterskeuppgifter samt i tjänsten ingår att du deltar i omvårdnadsarbetet i kvalitetssäkrande och handledande syfte med utgångpunkt ifrån HSL.

Du har ett arbetsledande ansvar enligt HSL och ska vara pedagogisk i din handledning av omvårdnadspersonal. Du ska ha god kännedom i dokumentation enligt HSL. Meriterande är kunskap inom SoL.

I tjänsten ingår kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Svensk legitimation som sjuksköterska, gärna med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus.

Du har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

KRAV
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
100%. Vikariat

LÖN
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE :
Början av maj

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON
Monica Göransson Norlén Mobil: 0767-609943

Förenade Care Björkbacka, Sollidenvägen 13-15 83143 Östersund

Arbetsgivare: Förenade Care AB Höjdrodergatan 19 212 39 Malmö

Vårt motto är
Omtanke-Vänlighet-Service

Förenade Care AB är moderbolag för vård och omsorgsverksamheten. Förenade Care ägs av Forenede A/S. Koncernen är familjeägd med ca 8000 anställda. Förenade Care driver 52 vårdverksamheter i Sverige. Huvudkontor i Malmö samt regionkontor i Stockholm och Uppsala.

Dela detta jobb

Sjuksköterska Björkbacka

Förenade Care AB