medrek.se

Sjuksköterska dag/kväll alt. natt till Geriatrisk Akutvårdsavdelning (GAVA) med inriktning infektion

Regioner
Utgår

2019-04-12

Ansök nu

Sjuksköterska dag/kväll alt. natt till Geriatrisk Akutvårdsavdelning (GAVA) med inriktning infektion

Vill du arbeta på ett universitetssjukhus med och för våra multisjuka, sköra äldre? 
 
Tema Åldrande på Karolinska Universitetssjukhuset ska som ensam utövare i länet bedriva högspecialiserad geriatrisk vård. Som ett led i det öppnades geriatrisk akutvårdsavdelning (GAVA) med vårdplatser på R74 som i december 2018 utökades med GAVA för infektionspatienter på B87. Här vårdas de allra sköraste multisjuka patienterna med instabila tillstånd i det akuta skedet. Dessa patienter bör inte vistas onödigt länge på akutmottagningen och på Karolinska universitetssjukhuset är GAVA en lösning på detta.   
Vi har även forskningsverksamhet knuten till vår kliniska verksamhet och strävar efter att utveckla vården för varje enskild patient.  
 
Om tjänsten  
Om du är intresserad av att arbeta med geriatrik som ligger i framkant erbjuder GAVA många spännande karriärmöjligheter, både inom det kliniska arbetet och för dig med intresse för forskning. Som sjuksköterska på GAVA infektion får du ett varierande arbete där du har en viktig roll i det geriatriska teamet närmast patienten!  
Det finns en pionjäranda med att skapa något nytt och att utveckla ett riktigt gott omhändertagande av de svårast sjuka patienterna.  
Vi söker nu sjuksköterskor för tillsvidareanställning på heltid, dag- eller natt, med tillträde enligt överenskommelse.
Observera att dagtjänsten inkluderar kvällsarbete samt tjänstgöring två av fem helger.   
 
Vi erbjuder  
En unik möjlighet att få vara med och utveckla GAVA infektion. Vi arbetar i multidisciplinära team där medicinsk vård och omvårdnad tydligt går hand i hand. Det blir en hög vårdnivå, där vi kan tillgodose patientens behov.  
När du börjar hos oss får du en personligt anpassad inskolning utifrån dina tidigare erfarenheter och behov. Vi värderar kompetensutveckling och erbjuder utbildning internt/externt.  
Tycker du att tjänsten låter intressant, men saknar boende i Stockholm? Vi har möjlighet att hjälpa dig med personalbostad under en övergångsperiod, så att du i lugn och ro kan finna dig till rätta och leta boende på plats.   
 
Vi söker  
Vi vänder oss till dig som har ett genuint intresse för geriatrik, omvårdnad och akutsjukvård och som ser glädjen och möjligheterna i att får arbeta i framtidens sjukhus.  
Vi önskar att du ställer dig positiv till att arbeta i en organisation i förändring, där du själv gärna medverkar till verksamhetsutveckling och därmed utvecklas i din roll som sjuksköterska.  
Vi förväntar oss även att du delar och arbetar efter Karolinskas värderingar; Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn.  
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.  
 
Kvalifikationer  
Leg. Sjuksköterska. Meriterande med erfarenhet inom akutgeriatrik och/eller infektion.  
 
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!   
 
Välkommen med din ansökan!  
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:   
Personligt brev  
CV 
Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)   
  -Yrkeslegitimation  
  -Bevis om specialistkompetens   

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Lars Robertsson 
Vårdenhetschef
contacticon mobile 070-167 11 00

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Emma Jonsson, emma.k.jonsson@sll.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska dag/kväll alt. natt till Geriatrisk Akutvårdsavdelning (GAVA) med inriktning infektion

Karolinska Universitetssjukhuset