medrek.se

Sjuksköterska dag/natt till multisjuka äldre, Huddinge

Regioner
Utgår

2022-06-10

Ansök nu

Sjuksköterska dag/natt till multisjuka äldre, Huddinge

Sjuksköterska dag/natt till multisjuka äldre, Huddinge

Vill du arbeta på en avdelning där du får utvecklas och bredda dina kompetenser? Har du intresse för äldrevård och vill ha ett arbete med meningsfyllt syfte? Då är detta arbetsplatsen för dig!

Vi erbjuder
Oavsett om du är i början av din sjuksköterskekarriär eller mer erfaren får du hos oss möjligheten att lära dig nya saker och utvecklas. Vår arbetsgrupp har en stark sammanhållning, vilket leder till en mycket god stämning på mellan oss som arbetar här. Vi har en låg frekvens av vakanser och behov av inhyrd personal.

Som nyanställd hos oss erhålls du en individuellt utformad introduktion och har även möjlighet för fortsatt individuell kompetensutveckling anpassad efter dina behov. Självklart får du som anställd ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om oss
Hos oss på avdelningen för multisjuka äldre har patienterna flera kroniska sjukdomar med akut försämring. Detta ger en stor variation på omvårdnadsarbetet samt bidrar till kunskaper om hur flera olika sjukdomar påverkar patienten. 

Vår avdelning har totalt 20 vårdplatser och våra multisjuka äldre kräver medicinska behandlingar och är i behov av intag även under nattetid.

Om tjänsten
I rollen som sjuksköterska leder du omvårdnadsarbetet i teamet och ansvarar för bedömning, planering och åtgärder av patientens omvårdnad.

Tjänsten avser två heltidsanställningar, varav en nattjänst och en dag/kväll, vid intresse finns även möjlighet att arbeta treskift. Helgtjänstgöring 2 av 5 helger. Det finns möjlighet att välja tjänstgöringsgrad själv.

Vi söker
Vi söker dig som:

  • Tar ansvar för sin uppgift och själv strukturerar sitt angreppssätt samt driver processer vidare.
  • Uttrycker en positiv attityd till sitt arbete, verksamheten och/eller organisationen samt handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplanen, mål, policyer och riktlinjer. Du tar upp kritik endast i de korrekta sammanhangen eller direkt med berörda parter/överordnad.
  • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
  • Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Vidare förutsätter vi att du har ett genuint intresse för att vårda äldre samt vill vara delaktig i att utveckla vården för dessa patienter.

Kvalifikationer
Krav:

  • Svensklegitimerad sjuksköterska.

Meriterande: 

  • Erfarenhet av geriatrik och/eller akutsjukvård.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan idag!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!


Tema Inflammation & Åldrande
Tema Inflammation och Åldrande omfattar internmedicinska specialiteter såsom endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, hud och venereologi. Vi är organiserade i fem enheter med en tydlig öppenvårdsprofil och med stark klinisk forskning i flera aktiva forskargrupper.

Vi ansvarar för utbildning inom många olika yrkeskategorier på både specialist- och grundläggande nivå. Hos oss är alla medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Vårdförbundet; Marion Sackey-Mensah Telefon
marion.sackey-mensah@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska dag/natt till multisjuka äldre, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset