medrek.se

Sjuksköterska dagtid till Lungonkologiskt centrum Huddinge

Regioner
Utgår

2019-12-06

Ansök nu

Sjuksköterska dagtid till Lungonkologiskt centrum Huddinge

Vi erbjuder
Är du trött på arbeta kvällar, helger och röda dagar? Vill du ha större möjlighet att planera din fritid och arbeta på fast schema? Sök till oss på Lungonkologiskt centrum (LOC) i Huddinge. Här får du arbeta i en miljö som strävar efter att ge lungcancervård i absolut världsklass.

På vår mottagning i Huddinge utreder och behandlar vi patienter med lungcancer. Vi är en liten grupp som ställer upp för och hjälper varandra. Nu söker vi en ny sjuksköterska på grund av omstruktureringar i vår verksamhet.

Vi är en del av Tema Cancer och ingår i patientområde Huvud Hals Lunga Hud. Vi fokuserar kontinuerligt på förbättring och vidareutveckling, ett arbete som vi vill att du ska vara delaktig i. Vi strävar hela tiden för att ge den bästa vården till våra patienter. Vi sätter patienten och dess anhöriga först och arbetar med omhändertagandet av hela familjen. Vi stimulerar till att skapa en trygg arbetsmiljö för våra medarbetare och erbjuder en individuell planerad inskolning, kontinuerlig kompetensutveckling och teamarbete.

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset har du olika förmåner som bland annat kompetensutveckling, friskvård, personalgym, ersättning för läkarvård och tillgång till Företagshälsovård.

Om tjänsten
Som sjuksköterska på LOC alternerar du med att ge våra patienter antitumoral behandling i form av bland annat cytostatika och immunterapi samt sedvanligt mottagningsarbete. Vi är en enhet på två ställen vilket innebär tät kontakt med LOC Solna. Till vår hjälp har vi ett team med läkare, undersköterskor och kontaktsjuksköterskor.

Vid intresse finns möjlighet att även lära sig assistera vid bronkoskopier, pleuratappningar och andra lungmedicinska ingrepp.

Vi söker
Vi söker dig som är sjuksköterska och som är intresserad av onkologi. Du är driven, nyfiken, strukturerad och vill vara med och driva vår verksamhet framåt. Du har en förmåga att sätta patienten i centrum. Du är empatisk och lyhörd för patientens behov.

Du har en god förmåga att arbeta självständigt, göra egna bedömningar och ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi värdesätter även en god förmåga att arbeta i team då vi ofta samverkar med andra yrkesgrupper.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska.

Meriterande: Erfarenhet av onkologisk vård eller specialistutbildning, gärna i onkologi.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

 

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska dagtid till Lungonkologiskt centrum Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset