medrek.se

Sjuksköterska dagtid till Reumatologens dagvårdsavdelning

Ansök nu

Sjuksköterska dagtid till Reumatologens dagvårdsavdelning

Om oss
På Reumatologen arbetar vi i frontlinjen med de senaste behandlingsformerna.
Vi arbetar ständigt med att utveckla oss, både inom det medicinska området och inom omvårdnaden. Reumatologens öppenvård i Solna består av både mottagning samt dagvård.

Avdelningens engagerade medarbetare arbetar teambaserat utifrån ett helhetsperspektiv. Sammanhållningen är god och vi värderar samarbetsförmåga och intresse för utveckling högt.

Vi erbjuder

  • Individuellt anpassad introduktion
  • Aktivt deltagande i olika utvecklingsprojekt då vi alltid strävar efter att förbättra kvaliteten för både patienter och medarbetare
  • Fortlöpande kompetensutveckling
  • Stimulerande och spännande arbetsuppgifter
  • Glada och kompetenta kollegor som tillsammans med dig arbetar i ett multidisciplinärt team med patienten i centrum.

Om tjänsten
Det är till vår dagvård som vi nu söker en sjuksköterska! Du kommer att ingå i ett team som består av sex sjuksköterskor och en undersköterska. Tjänsten är på heltid och arbetet är måndag-fredag, dagtid i ljusa lokaler i den nya sjukhusbyggnaden i Solna.

I arbetsuppgifterna ingår det att administrera läkemedelsbehandlingar, att efter utbildning och delegering hantera provsvar, ge läkemedelsinformation, telefonrådgivning i TeleQ, planering inför läkemedelsstarter samt att kalla patienter.

På sikt kommer du även bli introducerad till vår utredningsdagvård. Där utreder vi och behandlar patienter med inflammatorisk systemsjukdom samt patienter med nydebuterad eller terapiresistent kronisk artritsjukdom.

Vi söker
Dig som har ett positivt förhållningssätt till både patienter och kollegor. Du uppskattar att arbeta i forskningsintensiv miljö. Förbättringsarbeten är något som du gärna deltar i. Flytten till nya sjukhusbyggnaden i Solna 2018 gjorde att vi förändrade våra arbetssätt. En process som fortfarande pågår.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet.

Meriterande: Tidigare erfarenhet av öppenvård eller reumatologi är meriterande, men inte ett krav.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Varmt välkommen!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 

I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska dagtid till Reumatologens dagvårdsavdelning

Karolinska Universitetssjukhuset