medrek.se

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN  

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och förmånserbjudanden.  Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

   

ARBETSUPPGIFTER  

Till Förenade Care bemanning söker vi nu sjuksköterskor för beredskapstjänstgöring. Som Sjuksköterska i beredskap utgår du från hemmet och bistår vår omvårdnadspersonal på våra särskilda boenden med råd och bedömningar vid akuta situationer. Det ingår även i uppdraget att göra hembesök när så krävs varför körkort är ett krav. Beredskapstjänstgöringen avser t kvällar/nätter och helger. I utgångspunkt är man schemalagd för beredskap upp till 7 dagar i rad, var 3.e eller 4:e vecka. Viss flexibilitet finns.

Lämplig bostadsort Gävle. 

   

KVALIFIKATIONER

Svensk legitimation som sjuksköterska, gärna med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård.

 

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus. Du har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

 

 Har du frågor kring tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Mathias Johansson för mer information.

 

ERFARENHET KRÄVS

Ja

 

KRAV

Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

 

ARBETSTID/VARAKTIGHET

Visstidsanställning/timanställning

 

LÖN

Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

 

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse.

 

SISTA ANSÖKNINGSDATUM

Ansökningar behandlas löpande.

Sjuksköterska för beredskapstjänstgöring

Ansök nu

Dela detta jobb