medrek.se

Sjuksköterska för nattjänst till Öron, näsa och hals Akutmottagning och vårdavdelning

Regioner
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Sjuksköterska för nattjänst till Öron, näsa och hals Akutmottagning och vårdavdelning

Hos oss på ÖNH finns en patientmix där både barn och vuxna vårdas. Du får en unik kompetens inom området och du kan fördjupa dina kunskaper inom det som särskilt intresserar dig. Välkommen till oss i Huddinge! 
Om verksamheterna  
Vårdavdelningen arbetar utifrån patientflöden: Hals och Luftvägar, Öron Hörsel och Balans vuxna/barn och Näsa och bihålesjukdomar. Vi har akutintag dygnet runt där vi tar emot våra akuta ÖNH patienter samt bedriver vård efter kirurgiska ingrepp. Du får en unik kompetens inom området och du kan fördjupa dina kunskaper inom det som särskilt intresserar dig. Vi vårdar både vuxna och barn.  
 
Öron näsa och hals Akuten ligger placerad vid akutmottagningen Huddinge. Patienterna kommer både gåendes och med ambulans.  
Som sjuksköterska på akutmottagningen tar du hand om alla patientgrupper och du vårdar patienter med akuta ÖNH besvär. Inom akutflödet arbetar du i team med läkare och undersköterska.  
 
Vi erbjuder  
Kompetensutveckling och föreläsningar erbjuds löpande. Vidare strävar vi efter en trivsam arbetsplats med hälsosamma scheman - för att vi vet att med en god arbetsmiljö kan vi ge våra patienter den bästa vården!  
 
Vi värnar om att personalen ska kunna utvecklas inom öron-, näs- och halsspecialiteten och bedriver tillsammans med Karolinska Institutet uppdragsutbildning inom ÖNH på 7,5 hp som våra anställda erbjuds att delta i.  
 
För ÖNH-sjuksköterskor finns en specialistsjuksköterskeförening, FÖNH, som vi har nära samarbete med. FÖNH erbjuder alla medlemmar årliga temadagar och konferenstillfällen såsom ÖNH-dagarna som anordnas tillsammans med läkarnas specialistförening inom ÖNH.  
 
Om tjänsten  
Du får ett intressant och utvecklande arbete inom akutsjukvård och pre-post operativ vård.  
Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på akutmottagning/vårdavdelning. På enheterna arbetar vi i team om sjuksköterska, undersköterska och läkare där kommunikation och samarbete är högt värderat.  
 
Arbetstider är natt.  
 
Vi söker  
Vi söker dig som är trygg i din roll, har förmåga att förmedla struktur, kunna prioritera i olika situationer och känna dig trygg i att arbeta självständigt samt fatta beslut i dina bedömningar. Du behöver ha en god kommunikationsförmåga och teamkänsla. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och flexibilitet  
 
Kvalifikationer  
Du är legitimerad sjuksköterska och gärna med tidigare erfarenhet av pre- och postoperativvård/akutsjukvård. För tjänst på akuten är det meriterande om du tidigare arbetat inom akutsjukvård.  
 
Välkommen att ansöka!  
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV  
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Anna-Maria Svensson 
Vårdenhetschef
contacticon mobile 070-0856537
Halle Kogner 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-585 873 50

Fackliga representanter
Vårdförbundet Anna Hjelmqvist 08-58581430

Dela detta jobb

Sjuksköterska för nattjänst till Öron, näsa och hals Akutmottagning och vårdavdelning

Karolinska Universitetssjukhuset