medrek.se

Sjuksköterska för nattjänstgöring på kvinnokliniken

Regioner
Utgår

2024-04-01

Ansök nu

Sjuksköterska för nattjänstgöring på kvinnokliniken

Arbetsplatsbeskrivning

i söker en engagerad och driven sjuksköterska till vår klinik!

Hos oss blir du en multi-kompetent sjuksköterska som aktivt deltar i det tvärprofessionella teamet inom gynekologisk- och BB-vård. Vi välkomnar särskilt dig som värdesätter lärande och vill vara entusiastisk i ditt arbete samt ta del av nya kunskaper och färdigheter.

Inom Område Kvinna vid Östersunds sjukhus bedrivs verksamhet dygnet runt med förlossning, BB och gynekologi. På gynekologisk vårdavdelning finns 5 vårdplatser för inneliggande patienter, 4 polikliniska platser och på BB-avdelning finns 14 vårdplatser. Vi har även mottagningar inom specialistmödravård, BB, gynekologi och kvinnohälsa.

Vi önskar en kollega som är redo att möta patienter med olika behov, från de som är i livets slutskede till de som gläds åt sin nyfödda familjemedlem. Du är empatisk och uppmärksam på patienternas individuella behov, kapabel att arbeta personcentrerat och bidra med innovativa förbättringsförslag. Du bör kunna hantera akuta situationer och vara lugn under stress.

Hos oss blir du även aktivt engagerad i forskningsprojekt och uppmuntras delta i och driva verksamhetsutveckling. Vi söker individer som inte tvekar att testa nya idéer, komma med förslag och bidra till vår kontinuerliga förbättring!
Om du delar vår passion för kvinnosjukvård och vill vara en del av en energisk och teamorienterad arbetsplats, då är du välkommen att utforska och växa med oss.

Välkommen till oss på Område Kvinna!

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu sjuksköterskor med intresse för att arbeta tre-skift eller natt. Som sjuksköterska kommer du att rotera på den gynekologiska vårdavdelningen samt BB-avdelningen. Du behöver kunna tjänstgöra vissa dag- och/eller kvällspass för att främja kompetensutveckling, utbildning och erfarenhetsutbyte i arbetsteamet.

Inskolning sker på dag/kväll för att sedan individanpassat övergå till nattjänstgöring. För nattjänstgöring behöver du vara trygg i din yrkesroll och arbetet på avdelningen. Nattetid hjälps alla yrkeskategorier åt över hela området, BB/Gyn/Förlossning.

När nattjänstgöringen utgör med än 30% av arbetstiden inträder avtalad arbetstidsförkortning, i dagsläget till 33.20 tim/vecka.

Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdavdelning med god omvårdnad av patienter som är sjuka samt pre och postoperativvård av patienter som genomgått gynekologiska operationer. Du kommer även att handlägga medicinska aborter. På BB-avdelningen ansvarar du även för kontroller av födande och nyfödd, stöd och information till föräldrar samt sedvanlig eftervård.

Arbetspassen är förlagda natt/dag/kväll samt två av fem helger. Sommartid arbetar vi varannan helg.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska.
Meriterande är erfarenhet av bland annat gynekologisk vårdavdelning och/eller BB-avdelning samt utbildning inom amning, neonatal HLR, smärta, palliativ vård samt samtalsstöd.

Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom ett gott bemötande, samarbets- och initiativförmåga och ansvarstagande. Du är noggrann och professionell i din yrkesutövning. Du visar omsorg om patienter och deras anhöriga samt är en god arbetskamrat. Vi vill att du bidrar med ditt intresse för kvinnosjukvård/kvinnohälsa och har en stark vilja att vara med och driva vården framåt.
Vi välkomnar även dig som är barnmorska och erbjuder möjlighet att aktualisera sin förlossningskompetens i ett individanpassat introduktionsprogram för möjlighet att även arbeta på förlossningen.

Andra uppgifter

Välkommen med din ansökan, urval till intervju kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Ems Vildebrandt
Enhetschef
Telefon:
Email: ems.vildebrandt@regionjh.se
Namn: Carina Sjöqvist
Enhetschef
Telefon: 063-153422
Email: carina.sjoqvist@regionjh.se
Namn: Lena Bäck
Enhetschef
Telefon: +4663-153887
Email: lena.back@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Kerstin Lilja
Vårdförbundet
Telefon: 063-142935
Email: kerstin.lilja@vardforbundet.se
Namn: Sandra Lehmann
SRAT
Telefon: 063-153000 (sökn via vx)
Email: sandra.lehmann@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/94/2024
Sista ansökningsdag: 2024-04-01

Dela detta jobb

Sjuksköterska för nattjänstgöring på kvinnokliniken

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård