medrek.se

Sjuksköterska/ forskningssjuksköterska till HOPE, klinisk prövningsenhet

Ansök nu

Sjuksköterska/ forskningssjuksköterska till HOPE, klinisk prövningsenhet

Vi söker dig som är intresserad av ett spännande arbete med kliniska läkemedelsstudier och kvalitetsregister på barnonkologen.

Arbetar du idag med kliniska prövningar eller inom barnverksamhet? Gillar du att utvecklas och gillar utmaningar? Tycker du om att arbeta i team men ändå ha eget ansvar? Då är det dig vi söker. 

Om oss
Kliniska prövningsenheten inom patientflöde barnonkologi, Högspecialiserad Barnkirurgi och Barnmedicin, Astrid Lindgrens Barnsjukhus, Karolinska Universitetssjukhuset står inför en spännande period för att möta framtidens kliniska forskning. Vi behöver utöka ett kompetent team med ytterligare forskningssjuksköterskor som har vilja, energi och nytänkande och som brinner för att bidra till framgångsrik forskning i Sverige.
 
Verksamheten är belägen på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och består av HOPE med inriktning på tidiga/experimentella studier och BAS med kliniska prövningar i senare faser. HOPE öppnade 2016 och är ett av de två ackrediterade ITCC (Innovative Therapies for Children with Cancer) -centren i Sverige. BAS arbetar med kliniska prövningar fas II-IV samt registrering i olika typer av kvalitetsregister. Vi söker nu forskningssjuksköterskor till båda inriktningarna. 
 
Om tjänsten
På HOPE arbetar forskningssjuksköterskorna både administrativt och kliniskt i studierna och inom BAS är arbetsuppgifterna till största delen administrativa med viss blodprovstagning och hantering av prover. Forskningssjuksköterskorna inom BAS registrerar in data i de olika barnonkologiska  kvalitetsregistren. De administrativa uppgifterna för både HOPE och BAS kan innefatta bland annat rekrytering, planering, genomförande, dokumentation och koordinering av olika projekt. En viktig del är kvalitetssäkring av datainsamling efter protokoll. 
 
Du kommer att arbeta parallellt med flera kliniska prövningar och kan efter en tids arbete på enheten även komma att ha ansvar för någon eller några studier. 
 
Vår verksamhet kännetecknas av ett gott och nära samarbete mellan olika yrkeskategorier, både på enheten och inom kliniska verksamheten.

Anställningsform: Tillsvidare anställning med tillträde enligt överenskommelse. 

Vi söker
Du behöver ha en god samarbetsförmåga och är noggrann och strukturerad. Du är flexibel, tycker om att arbeta självständigt mot deadlines.

Du tycker om att arbeta med förbättringsarbete och vill vara med och utveckla enheten tillsammans med övriga i teamet och har lätt att skapa en god arbetsmiljö omkring dig. 

Vi lägger stor vikt vid att hitta kompletterande personligheter och kompetenser för att uppnå bästa möjliga gemensamma resultat.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du känner dig trygg i din yrkesroll och har arbetat några år efter din examen.

Du behärskar engelska i tal och skrift och har god datorvana med bra kunskaper i Office programmen samt vana från att använda olika IT-system.

Tidigare erfarenhet av att ha arbetat som forskningssköterska med läkemedelsstudier, annan forskningsverksamhet eller kliniskt arbete inom barnonkologi/barnsjukvård är starkt meriterande liksom god kännedom och utbildning inom GCP (Good Clinical Practice).


Vi intervjuar löpande så vänta inte med att söka, vi ser fram mot din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  

Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska/ forskningssjuksköterska till HOPE, klinisk prövningsenhet

Karolinska Universitetssjukhuset