medrek.se

Sjuksköterska, funktionsstöd

Regioner
Utgår

2021-11-28

Ansök nu

Sjuksköterska, funktionsstöd

Socialförvaltningen, Hemvård, Sjuksköterskor

Beskrivning

Är du leg sjuksköterska och brinner för att arbeta inom Funktionsstöd då hoppas jag du hör av dig till oss. I Olofströms kommun arbetar vi i team som består av sjuksköterska, omvårdnadspersonal, arbetsterapeut, fysioterapeut och enhetschef. Du har PAS ansvar och arbetar med hälso- och sjukvårdsinsatser inom LSS, funktionsstöd och personlig assistans. Vi arbetar personcentrerat. Du handleder personalen i omvårdnadsarbetet och delegerar HSL uppdrag till omvårdnadspersonalen.

Arbetsuppgifter

Som person är du strukturerad och van vid att arbeta självständigt men samtidigt ser värdet av teamet. Du kommer arbeta i nära samarbete med övriga sjuksköterskor. Att du är flexibel, kommunikativ och har förmågan att samarbete med andra aktörer ser vi som en självklarhet. Vi har ett salutogent förhållningssätt och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad sjuksköterska. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete inom funktionsstöd eller motsvarande.

Villkor

Som sjuksköterska inom Funktionsstöd har du flexavtal och arbetar 40 timmars arbetsvecka.

Vision och värdegrund
Olofströms kommun ska vara stolt och expansiv! År 2025 är vi 14 000 invånare. Utifrån denna vision utgår kommunfullmäktiges tre övergripande mål: - Nära till allt, Barnen i centrum och Jobb till 1000.

Som medarbetare hos oss är du en viktig resurs. Oavsett var du jobbar är du en representant för hela Olofströms kommun. Det är viktigt att du delar vår värdegrund och arbetar efter värdeorden: mod, engagemang, delaktighet och kvalitet.

Jämställdhet och mångfald
Hos oss på Olofströms kommun är det din talang, ambition och kompetens som är avgörande. Vi är övertygade om att mångfald ger mervärde och eftersträvar att återspegla den mångfald som finns i samhället.

Ett hållbart arbetsliv
Olofströms kommun har ett hälsofrämjande förhållningssätt, det vill säga att vi lägger tyngdpunkten på möjligheterna, det friska och det som fungerar bra. Det hälsofrämjande förhållningssättet genomsyrar både ledarskap och medarbetarkap där arbetsklimatet uppmuntrar en kommunikation som är öppen och tydlig.

Övriga upplysningar
Olofströms kommun tillämpar drogtest innan beslut om nyanställning.

Ansökan
Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Ansökan sker via länk på www.olofstrom.se/lediga-jobb. Bifoga CV och personligt brev.    

Till bemannings- och rekryteringsföretag samt till dig som är försäljare
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform

     

Tillsvidareanställning

Anställningsform

 

Heltid

Antal lediga befattningar

 

1

Sysselsättningsgrad

 

100%

Ort

 

Olofström

Land

 

Sverige

Referensnummer

 

2021/136

Kontakt

 

Maria Theandersson, 0454-93085

Facklig företrädare

 

Vårdförbundet, 0771-420 420

Publicerat

 

2021-11-08

Sista ansökningsdag

 

2021-11-28

Dela detta jobb

Sjuksköterska, funktionsstöd

Olofströms kommun - Socialförvaltningen