medrek.se

Sjuksköterska/Handledare till Klinisk Utbildningsavdelning

Regioner
Utgår

2019-01-28

Ansök nu

Sjuksköterska/Handledare till Klinisk Utbildningsavdelning

Tema Trauma och Reparativ Medicin är ett verksamhetsområde för patientcentrerad och innovativ vård, forskning och utbildning. Traumaverksamheten ansvarar för ett akut omhändertagande med högkvalitativ vård för svårt skadade patienter.
 
Reparativ medicin är ett samlingsnamn och behandlar vävnads- och organskador samt sjukdomsprocesser från cellnivå till återställande av funktion och livskvalitet inom flera olika specialiteter. Exempel på patientgrupper är ansiktsmissbildningar, njure- och levertransplanterad, hörselnedsättning (cochleaimplantat barn) och deformitet i rygg. 
 
Temat består av fem patientområden och omfattar omkring 1 000 medarbetare fördelat på Huddinge och Solna. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och tema Trauma och Reparativ Medicin är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning med klinisk undervisningsmottagning och avdelning. 
 
 
Vi erbjuder  
Klinisk Utbildningsavdelning (KUA) är en ortopedisk vårdavdelning med åtta vårdplatser.  Handledning av studenter samt sedvanliga sjuksköterskeuppgifter som utförs på en ortopedisk vårdavdelning.  
 
Studenter i grundutbildningen genomför sin tvärprofessionella kliniska praktik under en tvåveckorsperiod. Det är arbetsterapeut-, läkar-, fysioterapeut- och sjuksköterske-studenter som tillsammans i team skall "driva" denna avdelning med handledare från respektive utbildningsprogram.  
Målen för utbildningen är att studenten ska lära sig:  
 
 Mer om den egna yrkesrollen  
Att arbeta i team  
Vad andra yrkesgrupper har för kompetens  
Att vara nära patienten och se vad patienten kan lära dem  
Att förstå helheten i vårdprocessen ortopedi  
 
På KUA skall ovanstående studentkategorier få tillfälle till samarbete mellan professionerna för att lära av och om varandras kompetensområden (interprofessionellt samarbete).  Handledningen på KUA utgår från ett reflekterande synsätt med ett problemorienterat perspektiv. Du ingår i ett tvärprofessionellt handledarteam motsvarande studenternas.  
 
Patientgruppen är ortopediska skador. Akut och planerade inläggningar. Proteskirurgi, ryggkirurgi och frakturkirurgi. Arbetsuppgifter är handledning av studenter samt sedvanliga sjuksköterskeuppgifter som utförs på en ortopedisk vårdavdelning.

Vi söker 
En glad och positiv person som är flexibel och ansvarskännande.

Kvalifikationer 
Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från ortopedi eller handledning.

 
Anställningsform:  
Tillsvidare anställning Schemalagd arbetstid, 38:15 t/v. Tillträde enligt överenskommelse. Under student/handledningsperioder är arbetet förlagt måndag-fredag, övrig tid ingår helgarbete.  
 
 
Kvalifikationer  
Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från ortopedi eller handledning. 
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
 
1. Personligt brev  
2. CV  
3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  
4.Yrkeslegitimation  
 
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Följ oss på sociala medier!

Övriga tjänster
Se andra tjänster inom Region Stockholm här
Dela annons
              printbutton
Yrkesområde
Sjuksköterska

Arbetsplats
Huddinge

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Andreas Eriksson 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-58586443

Fackliga representanter
Vårdförbundet, vardforbundet.karolinska@sll.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska/Handledare till Klinisk Utbildningsavdelning

Karolinska Universitetssjukhuset